G1920

Subway-Ca Flatfront Slim Fit Chino Sand

Subway-Ca Flatfront Slim Fit Chino Sand van G1920, gestructureerd in een verfijnde sand kleur, biedt de moderne man een blend van stijl en comfort met zijn duurzame katoen en een vleugje elastaan.
G1920 staat bekend om zijn kwaliteitskleding met een tijdloze elegantie, perfect voor de geraffineerde garderobe.
Ervaar veelzijdige elegantie en superieur comfort met deze chino, ideaal voor zakelijke casual looks of een ontspannen weekend.
Deze chino biedt een verfijnde finesse die uw natuurlijke charme accentueert, terwijl de flexibele stof een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen geeft.
Met zijn slanke pasvorm en discreet ontwerp is deze chino het toppunt van understated klasse, klaar om naadloos te integreren in uw bestaande garderobe.
118,97 169,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Subway-Ca Flatfront Slim Fit Chino Sand, een sartoriale meesterwerk van G1920, is een weerspiegeling van onberispelijke elegantie en subtiele verfijning. Dit paar herenbroeken, gekleurd in een zandtint die natuurlijke warmte en veelzijdigheid uitstraalt, is een voorbeeld van het praktische samengaan van comfort met de elegante esthetiek die de moderne man verlangt.

Vervaardigd uit een premium blend van 98% katoen en 2% elastaan, combineert deze chino, comfort met lichte rekbaarheid, en belooft een pasvorm die zich moeiteloos aan uw lichaam aanpast zonder de bewegingsvrijheid in te perken. G1920 staat bekend om zijn toewijding aan het creëren van kledingstukken die niet alleen de tijd trotseren op het vlak van stijl, maar ook uitblinken in draagbaarheid en duurzaamheid, elementen die in deze broek tot uiting komen.

Deze chino's bieden een flatfront-design, wat zorgt voor een gestroomlijnd silhouette. Versterkt met subtiele details zoals de nauwkeurig geplaatste riemlussen en bescheiden zakken, straalt elk aspect bescheiden luxe uit. Het slim-fit ontwerp omarmt de mannelijke contouren op een smaakvolle wijze, en maakt van deze chino een essentieel kledingstuk voor zowel de zakelijke als casual garderobe.

Geen enkel detail ontsnapt aan de aandacht bij het ontwerpen van deze Sand Chino. Het onmiskenbare comfort wordt gekoppeld aan een gevoel van vertrouwdheid en verfijning zodra de broek wordt gedragen. Het zachte materiaal voelt prettig op de huid en biedt een ervaring van puur welzijn, terwijl de neutrale kleur een rijkdom aan combinatiemogelijkheden mogelijk maakt.

De esthetiek van dit kledingstuk wordt gekenmerkt door de serene zandkleur, gecombineerd met een minimalistisch design dat stijlvolle mannen een canvas biedt voor hun persoonlijke expressie. Of het nu gaat om een dag op kantoor of een weekenduitstap, dit chique paar chino's biedt de ideale mix van stijl en functionaliteit, en garandeert dat u er op elk moment puntgaaf uitziet.

Inherent aan G1920 is een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een belofte van kwaliteit, die duidelijk tot uiting komt in de Subway-Ca Flatfront Slim Fit Chino Sand. Mannen die waarde hechten aan tijdloze klassiekers en eigentijdse flair, zullen in deze broek een perfecte bondgenoot vinden voor hun dagelijkse ensemble.

Meer informatie
Gender Heren
Merk G1920
Model Subway-Ca
Artikel ID SUBWAY-CA 69401.1017
Subgroep Chino's
Model Subway-Ca
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Stretch Ja
Sluiting Rits + Knoop
Kleur Beige
Material 98% Katoen, 2% Elastaan
Item Returns This item can be returned