Tenson

Vision Lange Jas met Capuchon Zwart

Vision Lange Jas met Capuchon Zwart, een Tenson creatie, belooft een stijlvolle toevoeging voor de moderne man. Gemaakt van een blend van 59% gerecycled polyester en 41% polyester, biedt dit exemplaar een bewuste keuze zonder in te leveren op kwaliteit.
Tenson staat bekend om technisch hoogwaardige kleding met oog voor detail. Deze jas is geen uitzondering met zijn uitgekiende design voor de bewuste man die waarde hecht aan duurzaamheid en stijl.
Geaccentueerd door zijn cleane snit en ingetogen kleur, is de jas een baken van comfort en veelzijdigheid, ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden.
De zwarte kleur biedt een tijdloze charme en is gemakkelijk te combineren, terwijl de gestroomlijnde constructie een aanvulling vormt op ieders persoonlijke uitstraling, stralend zelfvertrouwen uit.
Met subtiele, doch elegante kenmerken zoals de strakke lijnen en de verfijnde capuchon, onderscheidt de Vision Lange Jas zich als een stijlvol jas met een klassevolle uitstraling, perfect voor de man die weet wat hij wil.
238,00 340,00

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4
Meer informatie
Gender Heren
Merk Tenson
Model Vision
Artikel ID 5017178-999
Subgroep Winterjassen
Model Vision
Pasvorm Regular Fit
Patroon Effen
Stretch Nee
Sluiting Rits
Mouwlengte Lange Mouw
Lengte Lang
Capuchon Ja
Duurzaamheid Duurzame Keuzes
Kleur Zwart
Material 59% Gerecycled Polyester, 41% Polyester