Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

JJC HG-Q3 Camera Hand Grip For Leica Q3

JJC | Product code FCA088.001150 | 6950291513601 Levering 2-3 Werkdagen
54,95

JJC HG-Q3 Camera Handgreep is speciaal ontworpen voor LEI. Q3-camera voor een comfortabelere en veiligere grip tijdens cameragebruik. Deze hoogwaardige handgreep ...

Lees meer

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size
  • Voor 12 uur besteld Vandaag verzonden
  • Zeer ruim Assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Beschrijving

JJC HG-Q3 Camera Handgreep is speciaal ontworpen voor LEI. Q3-camera voor een comfortabelere en veiligere grip tijdens cameragebruik. Deze hoogwaardige handgreep is gemaakt van een duurzame aluminiumlegering en garandeert jarenlange betrouwbare prestaties. De metalen constructie vormt een perfecte aanvulling op de camerabehuizing, waardoor een naadloze en elegante match ontstaat.
De handgreep is voorzien van een antislip microvezelleeroppervlak op het gripgebied, dat een comfortabele en stevige grip biedt voor betere controle tijdens het fotograferen. Bovendien is de handgreep voorzien van een microvezeldoek op het contactoppervlak met de onderkant van de camera om de onderkant van uw camera tegen krassen te beschermen.
De handgreep is ontworpen met het oog op gemak en heeft een Arca-Type snelontgrendelingsplaatontwerp, waardoor fotografen deze rechtstreeks op een Arca-Type balhoofd kunnen schuiven. Deze snelle en veilige bevestiging maakt het schakelen tussen opnamen vanuit de hand en op statief eenvoudig. De handgreep is ook voorzien van een 1/4"-20 binnendraad aan de onderkant, waardoor gebruikers de camera op een standaard of statief kunnen monteren voor gestabiliseerde opnamen. Bovendien biedt de handgreep gemakkelijke toegang tot het batterij- en geheugenkaartcompartiment van de camera zonder de noodzaak om de grip te verwijderen.
Dankzij het meegeleverde gereedschap met platte kop is het installeren en verwijderen van de handgreep eenvoudig. Met een draai aan de schroef met platte kop kunnen fotografen de grip eenvoudig bevestigen of verwijderen als dat nodig is.
Bovendien is de JJC HG-Q3 camerahandgreep compatibel met de JJC HS-ML1M handriem (apart verkrijgbaar), waardoor gebruikers over verdere aanpassingsmogelijkheden beschikken om aan hun opnamevoorkeuren te voldoen.

 

Inhoud

  • JJC HG-Q3 Camera Hand Grip For Leica Q3

Specificaties

  • Verbeterd comfort en veilige grip: speciaal ontworpen voor LEI. Q3-camera, de camerahandgreep zorgt voor een comfortabele en veilige grip, waardoor een betere controle ontstaat tijdens het fotograferen.
  • Constructie van hoogwaardige aluminiumlegering: deze handgreep is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en biedt stevigheid en duurzaamheid, en vormt een naadloze aanvulling op de camerabehuizing voor een elegante uitstraling.
  • Antislip microvezel lederen oppervlak: het gripgebied is voorzien van een antislip microvezel lederen oppervlak, dat een stevige en comfortabele grip biedt en vertrouwen geeft tijdens het fotograferen.
  • Microvezeldoek bodembescherming: de handgreep is uitgerust met een microvezeldoek op het contactoppervlak en beschermt effectief tegen krassen en beschermt de onderkant van uw camera.
  • Handig Arca-Type ontwerp: Dankzij het Arca-Type snelontgrendelingsplaatontwerp maakt de handgreep directe montage op een Arca-Type balhoofd mogelijk, waardoor een snelle en veilige bevestiging mogelijk is voor naadloze overgangen tussen opnames uit de hand en statief.
  • Veelzijdig ontwerp aan de onderkant: met een 1/4"-20 binnendraad aan de onderkant kunnen gebruikers de camera op een standaard of statief monteren voor gestabiliseerde opnamen. Bovendien biedt de handgreep gemakkelijke toegang tot het batterij- en geheugenkaartcompartiment van de camera zonder deze te verwijderen Het.
  • Eenvoudige installatie en verwijdering: de handgreep wordt geleverd met een gereedschap met platte kop voor moeiteloze installatie en verwijdering, zodat fotografen de handgreep gemakkelijk kunnen bevestigen of verwijderen als dat nodig is.
  • Compatibiliteit met handriem: De camerahandgreep is compatibel met de JJC HS-ML1M handriem (apart verkrijgbaar), waardoor gebruikers verdere aanpassingsmogelijkheden krijgen om aan hun opnamevoorkeuren te voldoen.