Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Rocks Off 80 mm 7-speed clitorisvibrator var 1

Overzicht

Nu verkrijgbaar, de bekende clitorisvibrator Rocks Off 80 mm, in vijf nieuwe kleuren en met zeven vibratiemogelijkheden! Kies of je 'Rocks Off 80mm 7-speed clitorisvibrator in goud, met luipaardprint, zwart-witte koeienprint, flower power of met een glow in the dark oppervlak wil.

De patroonvormige clitorisvibrator maakt het gemakkelijk om vibraties precies te richten, zodat je er echt van kunt genieten zoals je wil en nodig hebt. Rocks Off 80 mm 7-speed clitorisvibrator is 's werelds krachtigste vibrator in zijn formaat, en met zeven verschillende vibratie-instellingen is het zeker een optie die bij je past.  We stellen voor om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij je vibrator, voor een nog betere ervaring. 

Wanneer je een Rocks Off 80 mm 7-speed clitorisvibrator koopt, krijg je een vibrator die je mee kunt nemen op reis of gewoon van kunt genieten tijdens het nemen van een bad. Dus eigenlijk is de vibrator zowel discreet als waterdicht. 

Geniet alleen of met een partner van de verleidelijke Rocks Off 80 mm 7-speed clitorisvibrator.

Let op! Rocks Off 80 mm clitorisvibrator met 7 snelheden maakt gebruik van 1x LR1-batterij, inbegrepen in de doos. 

MerkRocks Off
Productgewicht (g)23
Stroomsoort1 x N/LR1/SUM5 (Inbegrepen)
Vibratiepatroon4
Vibratiesnelheid3
Primair materiaalABS-Plastic
KleurGemengde kleuren
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingEngels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch
SKU13528
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Prachtig!
Kiona - 28. sep. 2021
Het kostte me een tijdje om de geheimen van dit product te leren kennen, maar toen ik eindelijk wist hoe ik hem moest gebruiken was ik verliefd! Als mijn eerste clitorisvibrator is hij goed en veelzijdig. Ik heb hem één ster gegeven voor zijn luidruchtigheid. Het product is niet de luidruchtigste vibrator ter wereld, maar in een stille kamer hoor je de vibraties en het geluid.
0
Ik kom elke keer!
Vera - 28. sep. 2021
Dit is het eerste speeltje dat ik heb gehad waar ik elke keer echt een orgasme van krijg. Het is stil maar extreem krachtig, schakelt graag tussen de verschillende modi, afhankelijk van hoe lang je het wilt volhouden. Prachtig product, ik kan het aan iedereen aanbevelen!!
0
Erg makkelijk
Mimmi - 28. sep. 2021
Als je op zoek bent naar een kleine en relatief stille, d.w.z. een die je niet hoort als je in de kamer ernaast zit, is dit het juiste product. Ook makkelijk te gebruiken tijdens seks omdat hij niet zo groot is, echter zou ik eerder een grotere vibrator kiezen als ik alleen ben. Dit komt omdat hij een beetje te zwak is om het werk zelf te doen maar dit is ook een kwestie van smaak. Dat hij 7 verschillende standen heeft, is een groot pluspunt. Als je je seksleven met je partner wat meer pit wilt geven, zou ik dit aanraden, maar als je alleen bent zou ik een grotere en iets sterkere vibrator aanraden!
0
Nette en kleine koffer.
Amaranta - 28. sep. 2021
Deze kwam ik een beetje toevallig tegen toen ik hier andere dingen aan het kopen was. Ik werd nostalgisch omdat het mijn allereerste clitorisvibrator was, alleen in een nieuwe kleur, en ik herinnerde me hem als best goed. Maar ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld .. Het oppervlak is erg ruw (dat wist ik al voordat ik het kocht, gezien de foto), en het was duidelijker merkbaar dan ik dacht dat het zou zijn, zelfs met gebruik van glijmiddel. Degene die ik eerder had was even groot, maar had een glad en zilverachtig oppervlak (zoals die van 120 mm hier). Dat gezegd hebbende, het werkt wel! De trillingen zijn niet de sterkste (drie verschillende sterktes, plus vier verschillende patronen/ritmes), maar het is leuk voor een vluggertje, en het formaat maakt hem supermakkelijk en discreet om te gebruiken tijdens de geslachtsgemeenschap. Het heeft ook een zeer redelijke prijs en ik denk dat het voor iedereen geschikt is, vooral als je nog niet eerder veel trillende speeltjes hebt geprobeerd. Het is de aankoop waard.
0
Zeer sterke trillingen en gegarandeerd voor elk wat wils
Didi - 28. sep. 2021
Kleine en schattige vibrator, is goed om alleen en met een partner te gebruiken. Hij maakt zeker niet veel geluid en kan onder de douche gebruikt worden. Het enige negatieve is dat de bedieningsknop geruime tijd moet worden ingedrukt voordat hij wordt uitgeschakeld. Hij is zijn geld sowieso waard met al die instellingen
0
Fantastisch goed
Anonymous - 9. sep. 2013
Een echt goed product dat doet wat het belooft :) Het is klein, goed en handig en perfect voor die situaties waarin je verlangen het grootst is, een echte aanrader :) Het is net een tikkeltje beter dan rotsen met maar 1 vibratie.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Kwaliteits vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
De kwaliteit van de vibrator is fantastisch, zeker gezien de prijs. Je krijgt meer dan waar je voor betaalt, althans in mijn geval. De verschillende vibraties zijn briljant en je moet goed zoeken om een vibrator te vinden met zulke geweldige opties.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Efficiënt en effectief
Anonymous - 1. jan. 2015
Dit is een superleuke kleine vibrator die Q echt opwindt. De trillingen zijn echt goed en de verschillende niveaus/pulsen zijn geweldig.... Orgasme is zeker gegarandeerd als Q er zelf mee speelt of als ik degene ben die hem bedient. En hij is lekker klein en handig in je handtas als je een weekendje weg gaat.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Een echte aanrader!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nu heb ik de luipaardversie gekocht en hij is prachtig. Hij heeft geweldige vibraties. En een echte aanrader!
Automatisch vertaald van sinful.dk
OK
Anonymous - 13. mar. 2024
leuke kleine handige "zwendel"
Automatisch vertaald van sinful.dk

Rocks Off 80 mm 7-speed clitorisvibrator

Kies Kleur
Wij raden aan
Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99
Incl. BTW
€ 11,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful