Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Sharon Sloane Latex Corsage met Jarretel var 1

Overzicht

Deze ondeugende corsage van Sharon Sloane met jarretelbandjes zal gegarandeerd de aandacht trekken, of je hem nu draagt naar een fetisjfeest of gewoon thuis met je partner aantrekt.

De twee perfect gevormde cups zorgen voor een prachtig gevormd bovenlichaam. Het kledingstuk is gemaakt van een voortreffelijk materiaal dat is gemaakt van 100% natuurlijk rubber.

De brede schouderbanden geven het een wat harde en simpele uitstraling. Het kledingstuk wordt afgemaakt door de jarretelbanden met metalen clips aan de uiteinden.

Maak de look af met een paar hold-up kousen van nylon of latex.

Houd er rekening mee dat latex wel wat onderhoud vraagt. We raden Pjur Cult Ultra Shining-latexspray aan om het anders matte oppervlak glans en soepelheid te geven.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
De voorgevormde cups zijn echt jammer
Hoi - 9. nov. 2022
Het zou een heel leuk ding zijn als het geen voorgevormde cups had. De voorgevormde cups zijn super lelijk, en veel te klein voor mijn cup 70E. Het zag er echt niet uit. De rest van de corsage was juist aan de grote kant voor mijn lichaam, dus een maat groter nemen had ook geen zin. Ook mag je deze niet retourneren. Daar baal ik best wel van.
Look van een pornoster.
Jasmin - 28. sep. 2021
Het vereist grote borsten om het pak te kunnen vullen. Ik heb maat 75B en ik kon het pak op geen enkele manier vullen. Mijn vriend en ik hebben geprobeerd om het pak vullen met t-shirts, en we denken eigenlijk dat het goed werkte, Het is in ieder geval de favoriete outfit van mijn vriend geworden die ik kan dragen. Naast de borsten denk ik niet de zijkanten niet geweldig zijn en de bovenste bandjes kunnen niet worden aangepast, waardoor het een beetje om mij heen hangt. De onderkant past perfect en geeft het een heel mooie kont. Er zijn zoveel gemengde reacties op dit product. Als je het mijn vriend vraagt, zal hij zeggen dat het de beste koop ooit is ;) (Ps: als je het koopt, zou ik je 100% aanraden om Pjur Cult Latex Dressing Aid Conditioner te kopen, omdat het vrij moeilijk is om er zonder in te komen. Voor de glanzende look gebruik je Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray. Het zal dan glanzen als in de foto.
0

Sharon Sloane Latex Corsage met Jarretel

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful