Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Je Joue Fifi Rabbit Vibrator var 1

Overzicht

FiFi is precies wat je zoekt als je voor krachtige vibraties gaat en kwaliteit en design weet te waarderen. Dit is een luxere vibrator en je krijgt echt waar voor je geld.

Met zijn krachtige vibraties is hij zeer effectief, en jij bepaalt of ze fluisterend, krachtig of pulserend zijn. De intense vibraties maken nauwelijks geluid.

De twee ‘konijnenoren’ liggen dicht bij elkaar en stimuleren de omgeving rond je clitoris. Dankzij de kromming van de vibrator kun je hem ook gebruiken om je G-spot te stimuleren.

Door de hoogwaardige kwaliteit en het ergonomisch ontwerp is FiFi eenvoudig en effectief in gebruik.

De vibrator is gemaakt van medische siliconen, 100% waterbestendig en vibreert krachtig zodat je hem zeker niet meer wilt missen. Enigszins prijzig, maar elke cent waard. Dus spaar wat langer door want deze vibrator is het waard.

Ben je dol op rabbitvibrators en hun geweldige vibraties? Wil je draadloos kunnen genieten? Het bekende merk Je Joue geeft je met hun versie van de populaire rabbitvibrator een zeer krachtige stimulatie op zowel de vagina als de clitoris. Deze Je Joue FiFi vibrator onderscheidt zich door zijn kleinere formaat. FiFi is ontworpen om zowel inwendig als uitwendig te stimuleren. Hij was in 2012 de winnaar van de Rabbit Vibrator-test waarbij de jury het simplistische ontwerp zeer waardeerde.

Hij is gebogen en slank en voelt zijdezacht aan. Gemaakt van medische siliconen en ontworpen in samenwerking met gerespecteerde sexperts uit de hele wereld.

Om de pret met FiFi te vervolmaken, raden we aan om bij je vibrator een glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

FiFi wordt in een chique doos geleverd, waarin ook de oplader wordt bewaard. De oplader is een magneetoplader, wat het opladen zeer gemakkelijk maakt.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Het is best goed
Keku - 28. sep. 2021
In mijn geval is het niet het beste speeltje geweest. Het komt niet helemaal tot mijn oren. Als je vervolgens het speeltje zo probeert te plaatsen dat het de clitoris bereikt, doet het pijn
0
Het is in alle opzichten super fijn. als je het beste wilt, dan is dit het
Maria - 28. sep. 2021
Het is gevoelig, gemakkelijk te gebruiken en mijn vrouwelijke delen zijn er gewoon dol op! Lol!
0
Recensie
Inger - 28. sep. 2021
Kan niet misgaan met dit product, eenvoudig en effectief
0
Besteed het geld aan iets anders
Helle - 28. sep. 2021
Zo teleurgesteld hierover dat ik er geen woorden voor heb. Het deel dat de clitoris zou moeten stimuleren komt niet eens halverwege. De trillingen voelen hard en oncomfortabel aan. Ik kan hier op geen enkele manier een orgasme van krijgen. Het product wordt geadverteerd als stil, maar het maakt aanzienlijk meer geluid dan andere vibrators die ik heb. Zeer teleurstellend en zo vervelend om zoveel geld uit het raam te gooien voor iets dat naar mijn mening volkomen nutteloos is.
0
Teleurstellend
C - 7. sep. 2021
Had hoge verwachtingen van de Fifi, maar ben helaas teleurgesteld. Het is erg hard en inflexibel in het materiaal. De knoppen zijn lastig te bedienen en ergonomisch heb je er behoorlijk slechte grip op. Zeker in combinatie met het feit dat je hard en lang op de knoppen moet drukken voordat hij reageert, krijg je eigenlijk een beetje pijn in de hand. Hij is echter wel leuk en wordt geleverd in een mooie doos. En een pluspunt is dat hij stil en makkelijk schoon te maken is. Maar al met al ben ik helaas niet onder de indruk.
0
Heerlijk heerlijk heerlijk
Anonymous - 7. dec. 2012
Als echtgenoot ben ik me al lang bewust van de voordelen van het kopen van leuk speelgoed voor mijn vrouw. Met de aankoop van dit konijn, denk ik niet dat ik andere zal moeten kopen en ik vraag me af of degene die we hebben niet stil zullen blijven liggen. Het is absoluut perfect voor bijvoorbeeld als ze me oraal wil beffen... dan kan het bij zichzelf zitten.... of en zelfs op het laagste vibratieniveau moet ze zich concentreren om niet voor me klaar te komen...... de 2 oortjes zitten precies waar ze moeten zitten. Over het algemeen is het gewoon prachtig gemaakt en vibreert het ook op de G-spot. Super super product Veel plezier
Automatisch vertaald van sinful.dk
FiFi cool speelgoed.
Anonymous - 13. mar. 2024
Mijn man heeft de FiFi voor me gekocht en het is echt een goede vibrator. Ik moet hem alleen nog wat beter leren kennen en dan geloof ik in de volledige orgasme garantie. Het is echt een goede vibrator om mee te nemen onder de douche, dus je haalt er alles uit wat erin zit.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Mijn roze "panter" konijn
Anonymous - 13. mar. 2024
Ik ben alleen en heb het voor mezelf gekocht. De eerste paar keer was geen succes - maar nu werkt het helemaal zoals bedoeld. Ik ben superblij met de aankoop. Enige minpuntje - het is een beetje moeilijk om de +/- knoppen in te stellen. Kan moeilijk te activeren zijn.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Moet hebben.......
Anonymous - 13. mar. 2024
Dit product is gewoon geweldig... Ik kan Rabbit alleen maar aanraden - het is gewoon geweldig. Gemakkelijk te bedienen - en voelt super aan. Werkt geweldig op zichzelf of met een partner.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Orgasme garantie!!!
Anonymous - 12. jan. 2012
Ik heb ontelbare vibrators gehad - nog nooit heb ik er een geprobeerd zoals deze! Hij ziet er niet uit, maar vergis je niet! Hij heeft precies de juiste vormen en rondingen en vibreert heerlijk, je kunt hem gewoon kantelen in plaats van kramp in je arm en hand te krijgen. Als je hem naar achteren kantelt (richting anus) gaat hij omhoog en vibreert hij op de G-spot... Het kan bijna uit zichzelf zitten, waarbij je alleen maar met je buik hoeft te wiebelen. Supergemakkelijk te gebruiken en uit te vogelen - je hoeft geen lange handleidingen te lezen voordat je aan de slag gaat. Het materiaal is geweldig, voelt bijna aan als fluweel. Extra grote pluspunten zijn dat hij moet worden opgeladen en opgeborgen in een exclusieve soortgelijke doos. Fantastische vibrator - 100% orgasme garantie! Kan gebruikt worden door zowel koppels als singles - je zult het niet kunnen weerstaan! ;) De GROOTSTE aanbevelingen van hier - Je zult nooit spijt krijgen van deze aankoop!
Automatisch vertaald van sinful.dk

Je Joue Fifi Rabbit Vibrator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful