Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Mjuze Angel Vibratie Ei met Afstandsbediening var 1

Overzicht

Met de Mjuze Angel Vibratie Ei met Afstandsbediening haal je het perfecte accessoire in huis voor stout koppelspel.

Geef de controle over aan je partner en geniet van de prikkelende interne stimulatie van het ei, wanneer het aangenaam trilt in je vagina.

De grootte van de eieren maakt het voor beginners gemakkelijk om het waterdichte ei op zijn plaats te houden. Het wordt geleverd met 10 vibratievariaties.

Het Angel Egg werkt op 2x AAA-batterijen, terwijl de draadloze afstandsbediening een knoopbatterij nodig heeft. Alle batterijen zijn inbegrepen.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Teleurgesteld
Butterfly - 30. aug. 2021
Mega teleurgesteld... ik had niet verwacht dat het geluidloos zou zijn of dat het iets geweldigs doet, maar ik had me er wel wat anders van voorgesteld.
0
Heerlijk
R - 30. aug. 2021
Beter dan verwacht, ik ben er dol op! Het heeft sterke trillingen en is relatief stil, dus als je een beetje freaky bent kun je het meenemen als je de stad in gaat ;)
0
Fantastisch
JG - 30. aug. 2021
Ik was aangenaam verrast over hoe stil dit product is, maar ik was toch een beetje bang dat men het zou kunnen horen wanneer als ik het gebruikte, maar dat is absoluut niet het geval. Hij bereikt de juiste plaatsen en zorgt voor veel plezier, kan zeker ook buitenshuis gebruikt worden.
0
Wake-up call
de wellustige - 30. aug. 2021
Ik kocht dit als mijn allereerste speeltje toen ik 40 jaar oud was. Ik kocht het als een brutaal verlengstuk van een verder normale relatie met mijn man, dacht ik. Maar nu ben ik erachter gekomen dat ongeveer een keer per maand seks VEEL te weinig is om te voldoen aan mijn behoeften... Deze ondeugende kit heeft me geholpen mijn ogen te openen voor een goed voorspel, zowel met als zonder mijn man. Dit is goed doordacht en heeft een sexy afwerking, en verschillende vibratiepatronen die verschillende resultaten geven afhankelijk van de stemming. De afstandsbediening maakt het gemakkelijk met zijn pijltjes omhoog en omlaag en zijn kill-schakelaar als er een abrupt einde in het genieten moet komen, eventueel als straf van je partner, zodat je honger krijgt naar meer. Het heeft een fijn formaat en een koordje aan het uiteinde dat het gemakkelijker maakt om het eitje na het inbrengen weer vast te kunnen pakken, zowel vaginaal als anaal. Persoonlijk kan ik het beste gebruik maken van de ondeugende vibraties bij de clitoris die me na ongeveer 20 seconden mega-nat maken, net zoals de penetratie op de lange termijn ook beter voor mij is. Maar dit is een supergoede koop en ik zou dit ei zeker aanraden aan iedereen die nieuw is in dit liefdesspel, en de meer doorgewinterde personen. Dit heeft ertoe geleid dat ik al een dildo heb besteld om de boel wat op te fleuren aangezien ik mezelf met dit meesterwerk beter heb leren kennen. Maar het eitje blijft in mijn assortiment en kan makkelijk gebruikt worden als reisdildo/vibrator... Mommy LIKES.
0
Prima
M - 30. aug. 2021
Niet zoals verwacht. Echt slim dat de afstandsbediening een beetje 'discreet' is en dat je het plaatje over de knoppen kunt duwen zodat je er niet op kunt drukken.
0
Leuk speelgoed
Anonymous - 10. jan. 2021
Supergaaf product - maar helaas problemen om het meer dan eens aan de praat te krijgen. We hebben de eerste omgeruild omdat de afstandsbediening niet werkte toen het ei voor de tweede keer gebruikt moest worden. Nu hebben we precies dezelfde ervaring met de nieuwe. Maar WANNEER het werkt, is het gewoon supergaaf. Echt een aanrader.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Geweldig voor 1/2 dag.
Anonymous - 12. nov. 2018
Werkte geweldig met een goed bereik totdat hij zijn eigen leven begon te leiden en alleen nog maar aan ging maar niet meer uit.
Automatisch vertaald van sinful.no

Mjuze Angel Vibratie Ei met Afstandsbediening

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful