Mermaze Mermaid Winter Waves Pop Gwen

 23,95

Uitverkocht

Beschrijving

Mermaze Mermaid Winter Waves pop Gwen
Voorbij de golven, onder de branding, het diepe blauw in… Volg de fabuleuze vinnen van de Mermaze Mermaidz om iets fantastisch te ontdekken! Harmonique en Kishiko zijn op avontuur in het winterland Wintera waar ze geweldige nieuwe vriendinnen ontmoeten: Nera, Crystabella en Gwen! Elke Mermaze Mermaidz Winter Waves pop heeft een betoverende staart gevuld met haar eigen, uniek gevormde glitters.

  • Elke Mermaze Mermaidz Winter Waves pop heeft een betoverende staart gevuld met haar eigen, uniek gevormde glitters. Gwen heeft zilveren glitters in de vorm van een vierpuntige ster! Draai haar een paar keer ondersteboven en weer terug om de glitters te zien rondwervelen!
  • Gwen heeft een unieke vin die op magische wijze van kleur verandert als je hem in ijskoud water onderdompelt. Haar vin verandert van glanzend metallic zilver met kleurverloop in paars en roze met kleurverloop!
  • Gwen draagt een iriserende schouderloze top met witte rand van nepbont en mouwen van netstof. Haar accessoires zijn grote oorbellen met hangers, een kristallen ketting in lagen, een bril en een pluizig tasje met schouderriem van parels
  • Breid je speelmogelijkheden uit met de gloednieuwe accessoires, zoals een ‘schelpentelefoon’, beker en speelgoedmake-up
  • Gwen heeft prachtig, hoogwaardig blond haar met lange, losse krullen en glitterstrengen
  • Gwen heeft schitterende glazen ogen en echte wimpers, plus glamoureuze make-up met gouden glitteroogschaduw
  • Elke Mermaze Mermaidz Winter Waves pop is buigbaar bij de nek, schouders, ellebogen, polsen, bovenlichaam, taille en vin om verschillende houdingen aan te kunnen nemen! Stel de inbegrepen pop tentoon op de display!

Extra informatie

Gewicht 0,41 kg
Levertijd

EAN

Merk

GERELATEERDE PRODUCTEN