Elektrische deken, wijnrood, verwarmde deken, XXL verwarmingsdeken, 200 x 180 cm, automatisch uitschakelen

4311762
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Sinnlein Elektrische deken van pluche, 200 x 180 cm, wijnrood, TÜV SÜD GS-getest, elektrische deken met automatische uitschakeling, knuffeldeken, timerfunctie, 9 temperatuurniveaus, wasbaar tot 40 °C, digitaal display

Weldadige warmte door een elektrische deken is het beste medicijn om in slaap te vallen en ontspannen wakker te worden. Vooral rugpijn, pijn in de nek of schouders kunnen door een warmtebehandeling met een constante temperatuur worden verminderd – het zintuiglijke warmteonderbed, gemaakt van zacht vlies, kan voor vele toepassingen en behaaglijke uren onder het dekbed worden gebruikt.
De gevolgen van verkoudheid, pijn in de ledematen, schudvorst, koorts en een bijzonder verbreid fenomeen – de koude voeten van een vrouw – kunnen door 9 instelbare temperatuurniveaus effectief worden verlicht. De automatische uitschakeling van het onderbed wordt via de in de besturing ingebouwde timer ingesteld. Je hebt de keuze uit 9 verschillende tijdsinstellingen. De bediening kan dankzij de digitale weergave intuïtief worden bediend. Hygiëne: de sensuele elektrische deken is wasbaar op 40 °C.
Werking: de zinloze warmtedeken wordt eerst op de matras gericht en het bed en de warmtedeken met een hoeslaken overtrokken. Vervolgens wordt het dekbed verspreid. Het dekbed isoleert de door de elektrische deken afgegeven, stijgende warmte en houdt deze in bed. Maar niet alleen het vulmateriaal, maar de daarin "verpakte lucht werkt isolerend. Tip: elektrische deken 30 minuten voor het slapengaan inschakelen.
Het lage stroomverbruik van 120 watt staat in geen compromissen met de ecologische gedachten. Voorbeeldberekening: bij een toegestane stroomprijs van ongeveer € 0,29 per kWh en een dagelijks gebruik van 1 uur ontstaan er kosten ten hoogte van ca. € 0,97 per maand.
Functies: 9 warmtestanden, voorverwarmingsfunctie, 9 tijdinstellingen, automatische uitschakeling, wasmachinebestendig, kabellengte ca. 240 cm. Inhoud: 1 x elektrische deken met afneembare controller, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).

Specificaties

  • Merk: Sinnlein
  • EAN: 4260613491886

Beoordelingen

Gesponsorde producten