MultiMotion Lichtgewicht Rolstoel M5 (13,9 kg)

4305931
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Compleet Uitgevoerd & Lichtgewicht: Ontdek de MultiMotion M5 Rolstoel (13,9 kg)

De MultiMotion M5 is een aluminium rolstoel die niet alleen lichtgewicht is, maar ook compleet is uitgevoerd. Met een gewicht van slechts 13,9 kg is deze rolstoel gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen in de auto of het openbaar vervoer. De rugleuning is neerklapbaar en zowel de wielen als de voetsteunen zijn afneembaar, waardoor de rolstoel nog compacter wordt. De MultiMotion M5 wordt standaard geleverd met handremmen voor de bestuurder en een comfortabel rolstoelkussen van 4 cm dik. U kunt kiezen uit een zitbreedte van 45 cm of 50 cm.

Redenen om te kiezen voor de MultiMotion M5 Rolstoel (13,9 kg):

1. Afneembare (quick-release) achterwielen: Dankzij de Quick-Release as kunt u de achterwielen eenvoudig verwijderen met een simpele handeling.

2. Lekvrije banden: De MultiMotion M5 is voorzien van lekvrije banden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lekke banden onderweg.

3. Eenvoudig opvouwbaar: Deze rolstoel is gemakkelijk opvouwbaar, waardoor u hem moeiteloos kunt meenemen en opbergen.

4. Lichtgewicht aluminium constructie: Met zijn gewicht van slechts 13,9 kg is de MultiMotion M5 een lichtgewicht rolstoel die u gemakkelijk kunt hanteren.

5. Handremmen voor de bestuurder: De rolstoel is standaard uitgerust met handremmen, zodat de begeleider de rolstoel veilig kan afremmen, bijvoorbeeld op een helling.

6. Verstelbare zithoogte: Met vier verschillende standen kunt u de zithoogte aanpassen voor optimaal comfort.

Hoe bepaalt u de juiste zitbreedte?

Meet de heupbreedte in zittende positie aan de achterzijde en tel hier ongeveer 4 cm bij op voor voldoende bewegingsruimte, rekening houdend met bijvoorbeeld een winterjas. De MultiMotion M5 is verkrijgbaar in zitbreedtes van 45 cm en 50 cm.

Hoe wordt de MultiMotion M5 Rolstoel geleverd?

De rolstoel wordt gratis en voorgemonteerd in een doos bij u thuisbezorgd. U hoeft alleen de rolstoel uit te klappen, de rugleuning omhoog te klikken en de beensteunen te bevestigen. Het meegeleverde rolstoelkussen wordt eenvoudig bevestigd met klittenband en de hielband wordt aan het frame bevestigd. Nu is de rolstoel klaar voor gebruik.

Kies voor de MultiMotion M5 Rolstoel en ervaar de combinatie van comfort, mobiliteit en gebruiksgemak.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 6097630519525
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten