Binnen Rollator Roomba

4306076
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Dé rollator voor binnenshuis: Rollator Roomba

Bent u op zoek naar een rollator die u optimale ondersteuning biedt binnenshuis? Dan is Rollator Roomba de ideale keuze. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht is deze binnenrollator perfect om u comfortabel door uw huis te verplaatsen. Daarnaast is de Roomba uitgerust met handige extra's, zoals een dienblad voor het gemakkelijk transporteren van drankjes en maaltijden, en een netje om uw persoonlijke spullen mee te nemen.

Redenen om te kiezen voor Drive Binnenrollator Roomba (5,6 kg):

 

 

    • Bijzonder wendbare design rollator

 

    • Speciaal ontworpen voor binnengebruik

 

    • Ergonomisch zachte duwbeugel

 

    • Remmen kunnen met één hand bediend worden

 

    • Standaard geleverd met een groot dienblad (afneembaar)

 

Compact & Lichtgewicht

De Roomba is de ideale rollator voor binnenshuis, dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht. Met een breedte van slechts 57 cm en een gewicht van 5,6 kg is deze rollator uiterst wendbaar. De kleine zwenkwieltjes zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt manoeuvreren in kleine ruimtes, waardoor de Roomba perfect geschikt is voor gebruik binnenshuis.

Remmen met één hand

De Rollator Roomba is voorzien van een handige rem die met één hand te bedienen is. Dit biedt u de vrijheid om met uw andere hand spullen vast te houden of te pakken terwijl u nog steeds grip heeft op de rollator. Bovendien kunt u de rollator eenvoudig met één hand op de handrem zetten, wat extra gemak en veiligheid biedt.

In hoogte verstelbare handvatten

Het is belangrijk dat uw rollator goed is afgestemd op uw lichaamslengte. Rollator Roomba biedt de mogelijkheid om de handvatten in hoogte te verstellen. Meet eenvoudig de hoogte van de vloer tot aan uw polsen en pas de handvatten aan tussen 81 en 94 cm. Op deze manier kunt u de rollator op de ideale hoogte instellen voor optimaal comfort tijdens het gebruik.

Hoe wordt de binnenrollator Roomba geleverd?

Rollator Roomba wordt gratis bij u thuisbezorgd. Bij ontvangst van de rollator schuift u de handvatten in het frame en klikt u ze op de juiste hoogte (polshoogte) vast. Vervolgens plaatst u eenvoudig het dienblad op het frame en is de rollator klaar voor gebruik.

Productspecificaties

  • Merk: Drive
  • EAN: 5055181363432
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten