MultiMotion Rolstoel beensteun verstelbaar voor (M1, M1Plus, M9 en Compact Lite)

4306087
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De verstelbare comfort beensteun is een handig accessoire voor uw rolstoel, waarmee u het been in verschillende posities kunt plaatsen voor optimaal comfort. Of u nu de voorkeur geeft aan een lichte hoek of zelfs een horizontale positie, deze beensteun biedt de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. De comfort beensteun is speciaal ontworpen voor de volgende modellen rolstoelen: M1, M1Plus, M9 en Compact Lite van het merk MultiMotion. Bovendien is deze beensteun verkrijgbaar voor zowel het linker- als het rechterbeen, zodat u kunt kiezen op basis van uw individuele voorkeur.

De kenmerken van de verstelbare comfort beensteun maken het een praktisch en gebruiksvriendelijk accessoire. U kunt de hoek van de beensteun aanpassen, zodat u de ideale positie kunt vinden die het meest comfortabel is voor uw been. Of u nu wat ondersteuning wilt geven aan uw voeten of volledig wilt ontspannen met het been in een horizontale positie, deze beensteun kan aan uw wensen voldoen.

Het plaatsen van de comfort beensteun op uw rolstoel is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt het accessoire snel en probleemloos bevestigen, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van de verstelbare beensteun. Het specifieke ontwerp van de beensteun is compatibel met MultiMotion rolstoelmodellen M1, M1Plus, M9 en Compact Lite, waardoor het een perfecte aanvulling is op uw bestaande rolstoel.

Kies voor de verstelbare comfort beensteun om uw zitervaring in de rolstoel te verbeteren en meer comfort te bieden aan uw benen. Met de mogelijkheid om de hoek aan te passen en de keuze tussen het linker- of rechterbeen, kunt u uw rolstoelervaring op maat maken en genieten van het optimale comfort tijdens het gebruik van uw MultiMotion rolstoel.

Productspecificaties

  • Merk: MultiMotion
  • EAN: 6097614066069
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten