Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Raymax batterij knoopcel 1.5V ag13/LR44 5 dlg alkaline

52% sale
Huismerk Raymax batterij knoopcel 1.5V ag13/LR44 5 dlg alkaline
Productomschrijving
Raymax batterij knoopcel 1.5V ag13/LR44 5 dlg alkaline: De Raymax-batterijen, in een set van 5 stuks, zijn krachtige knoopcelbatterijen met een voltage van 1.5V. Deze batterijen zijn van het type AG13/LR44 en zijn gemaakt van alkaline, wat zorgt voor een betrouwbare en langdurige energiebron voor verschillende elektronische apparaten. Krachtige Prestaties: De Raymax-batterijen leveren consistente en betrouwbare prestaties voor diverse apparaten...

Raymax batterij knoopcel 1.5V ag13/LR44 5 dlg alkaline:

De Raymax-batterijen, in een set van 5 stuks, zijn krachtige knoopcelbatterijen met een voltage van 1.5V. Deze batterijen zijn van het type AG13/LR44 en zijn gemaakt van alkaline, wat zorgt voor een betrouwbare en langdurige energiebron voor verschillende elektronische apparaten.

Krachtige Prestaties: De Raymax-batterijen leveren consistente en betrouwbare prestaties voor diverse apparaten zoals horloges, rekenmachines, speelgoed, afstandsbedieningen en andere elektronische gadgets.

Langdurige Levensduur: Dankzij hun alkaline samenstelling hebben deze knoopcellen een langere levensduur in vergelijking met andere batterijtypen. Ze gaan langer mee en hoeven minder vaak vervangen te worden, wat handig is voor apparaten die regelmatig worden gebruikt.

Veelzijdig Gebruik: Deze batterijen zijn veelzijdig in gebruik en geschikt voor verschillende toepassingen. Ze passen in een breed scala aan apparaten en zijn handig om reservebatterijen bij de hand te hebben voor het geval dat.

Betrouwbaar en Veilig: Raymax is een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige batterijen. Deze knoopcelbatterijen zijn veilig in gebruik en bieden een stabiele stroomtoevoer aan je apparaten.

Houd je elektronische apparaten draaiende met de Raymax Batterij Knoopcel 1.5V AG13/LR44 5 dlg Alkaline set. Bestel nu voor betrouwbare en langdurige energievoorziening voor al je apparaten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking