NZA New Zealand Auckland

Tangorura Winterjas Smoked Green

Tangorura Winterjas Smoked Green van NZA New Zealand Auckland, een herenjas waarin kwaliteit en comfort samensmelten. Vervaardigd uit 100% katoen, belooft deze middengroene mantel een duurzaamheid die de elementen trotseert.
NZA New Zealand Auckland staat symbool voor de avontuurlijke geest, gecombineerd met een klassiek gevoel voor stijl. Deze jas vertegenwoordigt de man die kiest voor tijdloosheid.
Geniet van de subtiele elegantie die deze middengroene jas uitstraalt, terwijl de veelzijdige zakken en praktische sluiting zorgen voor een ongekend draagcomfort.
Zijn uitgesproken ontwerp en rijke kleur benadrukken een stijlvolle uitstraling, perfect voor de man die zijn persoonlijke klasse op waarde schat.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

De Tangorura Winterjas Smoked Green van NZA New Zealand Auckland is een kledingstuk dat ontworpen is met het oog op duurzaamheid en stijl. Deze herenjas is vervaardigd uit 100% hoogwaardig katoen, wat bijdraagt aan zowel het comfort als de robuustheid. Met zijn middengroene tint biedt de jas een natuurlijke uitstraling die zich moeiteloos voegt naar elke garderobe. De strakke lijnen en het subtiele ontwerp van deze jas zorgen voor een tijdloze elegantie, terwijl de praktische zakken en de stevige rits- en knoopsluiting functionaliteit niet uit het oog verliezen.

NZA New Zealand Auckland staat bekend om haar compromisloze kwaliteit en toewijding aan het avontuurlijke, vrijgevochten karakter van de Nieuw-Zeelandse outdoor levensstijl. Deze winterjas is daarop geen uitzondering; het combineert het robuuste van de vrije natuur met het raffinement dat de moderne man vereist in zijn dagelijkse bezigheden.

De winterjas biedt een scala aan voordelen, van draagcomfort tot veelzijdigheid. De katoenen samenstelling garandeert warmte en ademend vermogen, terwijl de middengroene kleur een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur oproept. Verder draagt de jas bij aan een zelfverzekerde uitstraling dankzij de naadloze integratie van functionaliteit en stijl, met zijn doordachte plaatsing van zakken en een comfortabele pasvorm die bewegingsvrijheid garandeert.

De middengroene kleur van de jas draagt bij aan een man's uitstraling door de associatie met stabiliteit en betrouwbaarheid. Deze kleur weerspiegelt ook een gevoel van kalmte en balans, eigenschappen die waarschijnlijk resoneren met de natuurlijke leider. De jas sluit naadloos aan bij zowel formele als casual settings, waardoor hij een essentieel onderdeel van de garderobe wordt voor de man die waarde hecht aan veelzijdigheid en stijl.

Het esthetische aspect van de winterjas wordt gekenmerkt door het intelligente ontwerp en de aandacht voor detail. Subtiele elementen zoals de kraag, de sluiting en het ontbreken van een overvloedig dessin geven de jas een klassevolle, ingetogen uitstraling. Het middengroene canvas wordt geaccentueerd door nauwkeurig geplaatste zakflappen en verstevigde naden, wat resulteert in een jas die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is voor de man van vandaag.

Meer informatie
Gender Heren
Merk NZA New Zealand Auckland
Model Tangorura
Artikel ID 23HN808-1724
Subgroep Winterjassen
Model Tangorura
Pasvorm Regular Fit
Sluiting Rits + Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Lengte Kort
Kleur Groen
Material 100% Katoen