Josephine & Co

Shane Sweater Light Grey

Shane Sweater Light Grey van Josephine & Co ademt verfijning met zijn zachte lichtgrijs. Vervaardigd uit een luxe samensmelting van Merinowol, katoen en nylon, belooft deze trui comfort en warmte.
Josephine & Co staat bekend om haar elegante, tijdloze ontwerpen. Deze trui is geen uitzondering: een symbool van ingetogen klasse.
De halfhoge ritskraag en de geribbelde details zorgen voor een modieus accent, terwijl de premium materialen ongeëvenaard draagcomfort garanderen.
De lichtgrijze tint verleent een frisse, verfijnde uitstraling die moeiteloos transitioneert van zakelijke lunch naar avondje uit. De trui straalt zelfverzekerdheid uit en voegt een vleugje klasse toe aan elke garderobe.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Shane Sweater Light Grey van Josephine & Co vertegenwoordigt een harmonieuze symbiose van luxe en alledaagse elegantie. Gemaakt met een zorgvuldige balans van 55% Merinowol, 25% Katoen en 20% Nylon, is deze trui een toonbeeld van comfort en duurzaamheid. De lichtgrijze kleur geeft een kalmerend en sereen gevoel dat veelzijdig is voor elk seizoen en gelegenheid.

Josephine & Co staat bekend om zijn verfijnde stijl met een persoonlijk karakter. Dit merk, geënt op Europese modetradities, biedt kwaliteitskleding die de moderne vrouw zowel zakelijke als casual opties biedt. De Shane Sweater is hier een prachtig voorbeeld van; hij combineert moeiteloos klasse met comfort voor een onberispelijke dagelijkse look.

Wat meteen opvalt aan de Shane Sweater is het sublieme draagcomfort. De hoge kraag en de fijne rits die tot halverwege komt, zorgen niet alleen voor een stijlvol accent, maar ook voor functionaliteit. Rol de kraag om voor een nonchalante uitstraling of trek hem omhoog voor extra warmte tijdens frissere dagen. Deze trui belooft een perfecte aanvulling te zijn op iedere garderobe, of dit nu bij een klassieke broek of over een luchtige jurk is.

De subtiele esthetiek van de Shane Sweater zit hem in de details. De raglanmouwen zorgen voor een ontspannen pasvorm, terwijl de ribgebreide boorden een gestroomlijnde look geven. Dit is een trui die niet alleen een stijlvolle, maar ook een verjongende touch geeft aan elk ensemble. Het lichtgrijze kleurenpalet maakt het een ideale basis voor laagjes en combineert goed met zowel neutrale als meer uitgesproken kleuren in uw garderobe.

Met zijn onberispelijke ontwerp vormt de Shane Sweater een essentiële aanvulling op de collectie van elke modebewuste vrouw. Het is een item dat klasse en gemak samenbrengt, wat het een slimme keuze maakt voor werk, vrije tijd en daar tussenin. Stap de wereld in van Josephine & Co, een wereld waar mode en functionaliteit samensmelten in kleding die gemaakt is om te inspireren en te verwennen.

Meer informatie
Gender Dames
Merk Josephine & Co
Model Shane Sweater
Artikel ID 3718131576-540
Subgroep Sweaters
Model Shane Sweater
Pasvorm Rechte Fit
Patroon Effen
Stretch Nee
Mouwlengte Lange Mouw
Halslijn Half Zip
Kleur Grijs
Material 55% Merinowol, 25% Katoen, 20% Nylon