Gardeur

Bradley 5-Pocket Modern Fit Jeans Dark Stone

Bradley 5-Pocket Modern Fit Jeans Dark Stone van Gardeur brengt donkerblauwe verfijning in uw garderobe. Hoogwaardige katoenmix met stretch voor optimaal comfort.
Gardeur, synoniem voor onberispelijke kwaliteit en duurzaamheid, weerspiegelt elegantie en vakmanschap in deze broek.
De modern-fit snit en het subtiele design bevorderen een stijlvolle verschijning, terwijl de flexibiliteit van het materiaal uitzonderlijk draagcomfort biedt.
Met een tijdloze donkerblauwe tint versterkt deze broek uw uitstraling, zorgt voor een zelfverzekerd gevoel en past naadloos bij veelzijdige combinaties.
109,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

De Bradley 5-Pocket Modern Fit Jeans Dark Stone is het toonbeeld van eigentijdse luxe en duurzaamheid binnen de garderobe van de moderne man. Dit ontwerp van het gerenommeerde merk Gardeur ademt klasse en raffinement. De donkerblauwe kleur is een veelzijdige toevoeging aan elke kledingcollectie, passend bij zowel een informele als formele setting. Het materiaal, een uitgebalanceerde mix van 92% katoen verrijkt met 6% Elastomultiester en 2% Elastaan, zorgt voor een optimaal draagcomfort en een uitstekende pasvorm die zich aanpast aan de bewegingen van het lichaam.

Gardeur staat als merk synoniem voor hoge kwaliteit en een onberispelijk gevoel voor stijl. Als een merk dat zich richt op mannen met een verfijnde smaak en oog voor detail, belooft Gardeur met deze jeans een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van comfort en elegantie. De zorgvuldige constructie en het oog voor details bewijzen dat deze broek niet alleen een kledingstuk is, maar een investering in duurzame stijl.

Elke dag opnieuw biedt de Bradley 5-Pocket Modern Fit Jeans moeiteloos gemak en verfijning. Met de vijf functionele zakken biedt het niet alleen stijl, maar ook praktische voordelen, waardoor de man van de wereld zijn essentiële items op een subtiele manier bij zich kan dragen. Het moderne model, gekenmerkt door een gestroomlijnd silhouet, onderstreept de contouren zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid, dankzij de toevoeging van elastische materialen.

Wanneer gedragen, belichaamt de jeans een gevoel van zelfvertrouwen en verhevenheid. Het verfijnde donkerblauw weerspiegelt een gevoel van intelligentie en betrouwbaarheid, waardoor de drager zich op zijn gemak voelt in iedere setting, van zakelijke bijeenkomsten tot sociale gelegenheden. De zachte textuur en het licht stretchende karakter van de stof draagt bij aan een aangenaam gevoel gedurende de dag.

De subtiele details, zoals de ingetogen naden en de zorgvuldig vormgegeven tailleband, benadrukken het esthetische karakter van de broek. Gardeur's toewijding aan kwaliteit blijkt uit elk aspect van het ontwerp; van de perfect geplaatste zakken tot de nauwkeurige lijnen die de jeans een moderne en gestileerde look geven, zonder overbodige opsmuk. De Bradley 5-Pocket Modern Fit Jeans is een must-have voor de man die de voorkeur geeft aan tijdloze stijl gecombineerd met hedendaags comfort.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Gardeur
Model Bradley
Artikel ID BRADLEY 470881.268
Subgroep Jeans
Model Bradley
Pasvorm Modern Fit
Patroon Effen
Stretch Ja
Sluiting Rits + Knoop
Kleur Blauw
Material 92% Katoen, 6% Elastomultiester, 2% Elastaan
Item Returns This item can be returned