Josephine & Co

Soof Gestreepte Sweater Off White

Soof Gestreepte Sweater Off White, vervaardigd door Josephine & Co, combineert moeiteloos comfort met luxe in een tijdloze classic. De samenstelling van katoen, polyamide en merinowol staat garant voor een zacht gevoel op de huid en duurzaamheid.
Josephine & Co's reputatie voor elegantie en kwaliteit weerspiegelt zich in deze trui's subtiele glamour. Met onopvallende knoopdetails op de schouder en maritieme strepen, belichaamt dit item de perfecte balans tussen stijl en practisch gemak.
Deze trui biedt een makkelijke overgang van kantoor naar vrijetijd, waardoor het een onontbeerlijk item is in de garderobe van een moderne vrouw. Het natuurlijke wit harmonieert met verschillende paletten, en de rijke textuur geeft een gevoel van weelde bij elke gelegenheid.
Met haar slimme ontwerp en stijlvolle streepmotief, staat de Soof Sweater synoniem voor elegantie. Het merinowol accentueert de warmte zonder in te leveren op stijl, een must-have voor elke gelegenheid.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Soof Gestreepte Sweater Off White - een woordbeeld van tijdloze elegantie gecreëerd door Josephine & Co, deze sweater is de belichaming van stijlvol comfort. In de categorie truien en vesten markeert deze sweater zich als een must-have voor de dame die waardering heeft voor kwaliteit en design.

Vervaardigd uit een verfijnde blend van 60% katoen, 30% polyamide en 10% merinowol is dit kledingstuk niet enkel een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. De merinowol voegt een subtiel zacht accent toe voor een luxueuze textuur, terwijl het katoen zorgt voor ademend vermogen en duurzaamheid. De kleur wit, verzacht door het ingetogen strepenpatroon, biedt een canvas van simplicitet en frisheid.

Josephine & Co staat bekend om haar moderne klassiekers die fier zijn op minimalisme en verfijning. Bij elk ontwerp streeft het merk naar een balans tussen functionaliteit en esthetiek, met aandacht voor detail die elke sweater in een categorie van onmiskenbare kwaliteit plaatst.

De voordelen van de Soof Gestreepte Sweater Off White liggen niet alleen in het comfort, maar ook in de veelzijdigheid. Of het nu gecombineerd wordt met een elegante broek voor een zakelijke bijeenkomst of een casual jeans voor een ontspannen weekend, deze sweater is flexibel en altijd passend. De ontspannen pasvorm zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid zonder in te boeten aan stijl.

De toepasbaarheid van dit trui bevindt zich niet alleen in haar capaciteit om verschillende looks te complementeren, maar ook in het gevoel van zelfverzekerdheid dat het biedt. De pure kleur wit, aangevuld met marineblauwe strepen, maakt van dit trui een veelzijdig stuk dat zich makkelijk laat combineren, terwijl de merinowol voor een verwarmende omhelzing zorgt die elke vrouw verdient.

Het stijlvolle ontwerp van de Soof Gestreepte Sweater wordt versterkt door de elegante knopenlijst op de schouder, die niet alleen een nautische knipoog geeft maar ook een gemakkelijke instap mogelijk maakt. De ribgebreide manchetten en zoom zorgen voor een gestroomlijnde afwerking die het intrinsieke gevoel van luxe van de sweater accentueert. Het subtiele ontwerp en de klasse uitstralende aanwezigheid maken deze trui een tijdloze toevoeging aan de garderobe van elke vrouw die verder kijkt dan de vluchtige trends.

Meer informatie
Gender Dames
Merk Josephine & Co
Model Soof
Artikel ID 3718291579-0201
Subgroep Sweaters
Model Soof
Pasvorm Comfort Fit
Patroon Gestreept
Stretch Nee
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Wit
Material 60% Katoen, 30% Polyamide, 10% Merinowol