Tommy Hilfiger

Slim Fit T-shirt met Logo Central Green

Slim Fit T-shirt met Logo Central Green van Tommy Hilfiger, een staple in elke garderobe. Vervaardigd uit 100% biologisch katoen waarborgt dit Polo & T-shirt duurzaam comfort en een ademende ervaring.
Tommy Hilfiger staat synoniem voor tijdloze stijl met een preppy twist. Dit T-shirt weerspiegelt de karakteristieke Amerikaanse sophistication waarmee het merk groot is geworden.
Levendige groene kleur en het iconische logo centraal gepositioneerd zorgen voor een stijlvol accent. Het slanke silhouette versterkt elke mannelijke vorm, voor een zelfverzekerd en modern gevoel.
Het ontwerp getuigt van minimalistische elegantie en een oog voor detail dat zich uit in de fijne afwerking en de subtiel ingezette logo details op de mouw. Een onmiskenbare keuze voor de man die kwaliteit en stijl hoog in het vaandel draagt.
49,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Slim Fit T-shirt met Logo Central Green van Tommy Hilfiger is een verfijnde keuze voor de moderne man die op zoek is naar een mengsel van comfort en stijl. Dit T-shirt is vakkundig vervaardigd uit 100% biologisch katoen, wat niet alleen zorgt voor een zacht gevoel op de huid, maar ook een bewuste keuze vertegenwoordigt ten aanzien van duurzaamheid.

Tommy Hilfiger, een merk dat synoniem staat voor Amerikaanse coolheid en klassieke stijl, levert met dit T-shirt een tijdloos stuk dat naadloos past in de garderobe van de hedendaagse man. Zijn signatuur is gelegen in het verfijnde ontwerp, verrijkt met subtiele details zoals het iconische logo op de voorzijde die direct herkenbaar is als een stempel van kwaliteit.

Dit T-shirt brengt een reeks voordelen met zich mee die het onmisbaar maken in elke garderobe. Het slim fit ontwerp omarmt het lichaam zonder te beknellen, waardoor het uitermate geschikt is om zowel solo als onder een overhemd of blazer gedragen te worden. De levendige groene kleur voegt een frisse toets toe aan elke outfit en biedt een aangenaam contrast met zowel neutrale als meer uitgesproken kleuren.

Wanneer gedragen, brengt het Slim Fit T-shirt met Logo Central Green comfort en vertrouwen. Het hoogwaardige materiaal voelt licht en ademend aan, perfect voor zowel een ontspannen weekend als een drukke werkdag. De kraag en de nette afwerking rondom de mouwen dragen bij aan een verzorgd uiterlijk, terwijl het T-shirt toch een nonchalante uitstraling behoudt.

Op het vlak van stijl en ontwerp heeft dit T-shirt een onmiskenbare uitstraling die getuigt van het kenmerkende oog voor detail van Tommy Hilfiger. De Slim Fit pasvorm accentueert de mannelijke vorm, terwijl de toepassing van de kleur groen een gevoel van frisheid en levendigheid geeft. Dit item is dan ook een perfecte vertegenwoordiger van de klassieke maar contemporaine mode die het merk voorstaat.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Tommy Hilfiger
Artikel ID MW0MW11797-L1Y
Subgroep T-shirts
Pasvorm Slim Fit
Patroon Logoprint
Stretch Nee
Mouwlengte Korte Mouw
Halslijn Ronde Hals
Duurzaamheid Duurzame Keuzes
Kleur Groen
Material 100% Biologisch Katoen
Item Returns This item can be returned