Profuomo

Sportcord Chino Donkerblauw

Sportcord Chino Donkerblauw van Profuomo, een mix van katoen, polyester en elastaan voor flexibele bewegingsvrijheid. De subtiele paspelzakken aan de achterzijde voegen een verfijnde touch toe aan deze tijdloze broek.
Profuomo staat voor kwaliteit en vakmanschap, met oog voor detail en een naadloze blend van klassieke stijl en moderne finesse.
Deze broek biedt ongekende comfort en veelzijdigheid, perfect voor de man die waarde hecht aan een stijlvolle uitstraling zonder in te leveren op bewegingscomfort.
Met zijn diepe donkerblauwe kleur straalt de broek klasse uit en versterkt het uw persoonlijke stijl, zowel voor zakelijke als casual gelegenheden.
Een esthetisch ontworpen broek die klassieke uitstraling combineert met hedendaags comfort; de Sportcord Chino is de definitie van elegantie in de garderobe van elke man.
139,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Sportcord Chino Donkerblauw, een sartoriale sensatie gepresenteerd door Profuomo, accentueert de moderne man met een verfijnde smaak. Deze broek is vervaardigd uit een blend van katoen, polyester en elastaan, wat zorgt voor een perfecte harmonie tussen comfort en duurzaamheid. De zachte textuur van de stof en de elasticiteit garanderen bewegingsvrijheid en optimale pasvorm gedurende de hele dag, terwijl het donkerblauw een tijdloze elegantie toevoegt aan uw garderobe.

Profuomo staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit, wat zich vertaalt in elk aspect van deze chino. De rijke geschiedenis en expertise van het merk zijn voelbaar in de subtiele details en de uitzonderlijke afwerking. Men kan rekenen op een kledingstuk dat niet alleen vandaag de dag indruk maakt maar ook in de toekomst zijn klasse behoudt.

De Sportcord Chino Donkerblauw biedt niet alleen een bovenmate comfort, maar is tevens een toonbeeld van functionaliteit en veelzijdigheid. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst of een zakelijke afspraak, deze broek past moeiteloos binnen diverse settings, terwijl het de drager een gevoel van vertrouwen en verfijning bezorgt. De pasvorm is zorgvuldig ontworpen om elke man een gestroomlijnde uitstraling te geven.

Beeld u in hoe deze chino bijdraagt aan uw persoonlijke stijl. De donkerblauwe kleur biedt een krachtige basis voor zowel neutrale als gedurfde kleurencombinaties, waardoor de broek een onmisbare pijler wordt in uw kledingcollectie. Het gevoel van kwaliteit en elegantie dat dit artikel uitstraalt wanneer het gedragen wordt, laat een blijvende indruk achter op zowel de drager als de omstanders.

Het doordachte ontwerp van de Sportcord Chino Donkerblauw weerspiegelt duidelijk de esthetiek die men mag verwachten van Profuomo. De strakke lijnen, de discrete zakken aan de achterkant die zowel functioneel als stijlvol zijn, creëren een silhouet dat elke man zijn uitstraling verfijnt. Laat u charmeren door de mix van traditionele stijl en moderne functionaliteit die deze broek te bieden heeft.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Profuomo
Artikel ID PP2Q00001C-Donkerblauw
Subgroep Chino's
Pasvorm Regular Fit
Patroon Effen
Kleur Blauw
Material Katoen, Polyester, Elastaan
Item Returns This item can be returned