Profuomo

Overhemd Blauw

Overhemd Blauw van Profuomo, een toonbeeld van stijlvolle mannelijkheid in 100% katoen.
Profuomo staat voor tijdloze elegantie en superieure kwaliteit.
Ervaar comfort en klasse met dit veelzijdige overhemd, perfect voor zakelijke en sociale settings.
Een verrijking van uw garderobe, dit overhemd accentueert uw stijl met een subtiele uitstraling.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Overhemd Blauw - een onmiskenbare uiting van klasse en kwaliteit, verpersoonlijkt door het gerenommeerde merk Profuomo. Voor de man die ongecompliceerde elegantie waardeert en verwacht dat zijn garderobe de toetssteen van tijdloosheid kan doorstaan, is dit overhemd een essentiële aanwinst.

Met een stof van 100% katoen, biedt dit overhemd een ademend en comfortabel gevoel dat geschikt is voor elk seizoen. De stijlvolle blauwe kleur en de fijne textuur geven een visuele diepte die verre van alledaags is; een chique touch in de professionele garderobe van elke man. Het overhemd sluit met een verfijnde rij witte knopen, en de elegante kraag maakt het profiel compleet, terwijl de manchetten met verstelbare knopen niet alleen functioneel zijn, maar ook de aandacht voor detail benadrukken.

Profuomo staat voor erfgoed en kwaliteit, met een geschiedenis die teruggaat tot 1934. Dit merk verbindt traditioneel vakmanschap met moderne inzichten, resulterend in kleding die luxe uitstraalt. De overhemden van Profuomo zijn gemaakt met een scherp oog voor detail, met een belofte om niet alleen te voldoen aan, maar ook de verwachtingen te overtreffen van elke man die draagt wat dit label te bieden heeft.

Het comfort van dit overhemd komt niet alleen van het gebruikte materiaal, maar ook van het ontwerp, dat vrijheid van beweging garandeert zonder in te boeten aan stijl. Deze veelzijdigheid maakt het een perfecte match voor zowel formele als informele gelegenheden, terwijl de elegantie ervan nooit ter discussie staat. Het overhemd vormt moeiteloos een harmonie met zowel kostuums als casual blazers.

Dit overhemd versterkt je uitstraling met zijn serene blauwe tint, die vertrouwen en kalmte uitstraalt. Het laat een indruk na van moeiteloze verfijning en belichaamt een gevoel van welbehagen wanneer men het draagt. Verder verzekert het overhemd dat de drager uitgesproken en verzorgd voor de dag komt, een gevoel dat alleen versterkt wordt door de comfortabele pasvorm.

Wat betreft stijl en ontwerp, het Overhemd Blauw straalt een subtiele elegantie uit die niet over het hoofd wordt gezien. Het tijdloze ontwerp, vrij van onnodige ornamenten, spreekt tot de man die de voorkeur geeft aan finesse boven flashy. De zachte blauwe kleur is veelzijdig inzetbaar en verhoogt de aantrekkelijkheid van het algehele ensemble, terwijl de afwerking en de constructiekwaliteit van Profuomo garanderen dat dit overhemd een betrouwbare keuze blijft voor jaren.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Profuomo
Artikel ID PP0H0A047-Blauw
Subgroep Casual
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Boord Cutaway
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Blauw
Material 100% katoen
Item Returns This item can be returned
Tijdloos comfort. Onze gebreide overhemden combineren de elegantie van een overhemd met het comfort van een polo. Gesneden in een slim fit, je kunt ze met alles dragen, van chino's tot ingelopen denim.