Profuomo

indigo blauw overhemd

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Het Indigo Blauw Overhemd van Profuomo is een toonbeeld van vakmanschap en stijlvol design, samengebracht in een essentieel kledingstuk voor de moderne man. Vervaardigd uit 100% katoen, biedt dit overhemd niet alleen een ademend vermogen dat u de hele dag door een koninklijk comfort garandeert, maar ook de duurzaamheid om stand te houden in uw indrukwekkende garderobe. De diep indigo kleur geeft het overhemd een karakteristieke rijke uitstraling die bij veel gelegenheden past - van zakelijke bijeenkomsten tot informele sociale evenementen.

Profuomo staat bekend om zijn Italiaanse flair en aandacht voor detail; een merk dat is toegewijd aan het perfectioneren van de klassieke mannelijke garderobe. Met een erfgoed dat terugvoert naar de Italiaanse stijlsensitiviteit, weet dit merk met zijn overhemden een strakke, verfijnde look met tijdloze elegantie te verenigen. De kernfilosofie van Profuomo is het creëren van kleding die niet alleen vandaag maar ook morgen relevant blijft.

Het Indigo Blauw Overhemd is meer dan simpelweg een kledingstuk; het is een investering in uw zelfvertrouwen en uitstraling. De ultieme pasvorm, gecombineerd met het tijdloze kleurenpalet, accentueert uw figuur op een subtiele manier en vervult uw verlangen naar comfort zonder in te boeten aan klasse. De gestroomlijnde afwerking met een kraag van de perfecte hoogte en verstelbare manchetten verzekeren dat u er op uw best uitziet, ongeacht de setting.

Wat stijl en ontwerp betreft, is dit overhemd met zijn geniale indigo blauwe kleur, die zowel gedistingeerd als levendig is, een uiting van pure klasse. De knopenlijst en manchetten zijn ontworpen met een oog voor finesse, en de gladde textuur van het katoen zorgt voor een look die zowel visueel als tastbaar genot biedt. De subtiele textuur voegt een extra dimensie toe aan dit verder strakke design; een getuigenis van de balans tussen traditie en trendy nuances die door Profuomo wordt geleverd.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Profuomo
Artikel ID PP0H0A045-Indigo
Subgroep Casual
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Boord Cutaway
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Blauw
Material 100% katoen
Item Returns This item can be returned