Gant

Overhemd met Print Marine

Overhemd met Print Marine van Gant, vervaardigd uit puur katoen voor exclusief draagcomfort, kleedt elke man met verfijning.
Gant, synoniem voor tijdloze elegantie, brengt kwaliteit en klassieke stijl samen in dit overhemd.
De naadloze integratie van comfort en veelzijdigheid maakt dit overhemd een essentieel item voor de moderne garderobe.
Geïnspireerd door maritieme tonen, biedt de blauwe kleur een gevoel van rust en professionalisme, ideaal voor zowel zakelijk als casual gelegenheden.
Het subtiele ontwerp en de zuivere lijnen resonerend met klasse en verfijning, accentueren een esthetisch aangename ervaring.
76,97 109,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Overhemd met Print Marine van Gant is een verfijnde keuze voor de man die waarde hecht aan een klassieke uitstraling met een moderne twist. Dit elegante herenoverhemd is vervaardigd uit 100% katoen, wat zorgt voor een uitzonderlijk comfort en een ademend vermogen dat essentieel is voor de dynamische levensstijl van de actieve man.

Gant is een merk dat bekend staat om zijn rijke historie en toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Het merk heeft een onmiskenbaar Amerikaans erfgoed dat samensmelt met Europese verfijning, waardoor dit overhemd een onberispelijke keuze is voor zowel zakelijke als informele gelegenheden.

Het draagcomfort van dit overhemd wordt geaccentueerd door zijn tijdloze design. De regular fit snit valt soepel om het lichaam en zorgt voor een gestroomlijnde look zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid. De subtiele marineblauwe kleur, verrijkt met een verfijnd print, draagt bij aan een elegante en veelzijdige uitstraling die past bij diverse gelegenheden.

Dit overhemd doet veel meer dan alleen kleden; het versterkt de persoonlijke stijl van de man en geeft zowel een gevoel van zelfverzekerdheid als comfort wanneer het wordt gedragen. Het kwalitatief hoogwaardige katoen voelt zijdezacht aan op de huid en biedt een comfortabel gevoel van begin tot eind van de dag.

Het stijlvolle ontwerp wordt gekenmerkt door een kraag met knopen, verstelbare manchetten en een borstzakje waarin het iconische Gant-logo subtiel is verwerkt. De knoopsluiting aan de voorzijde glanst discreet en geeft het overhemd een onberispelijke uitstraling. Het samenspel van het diepblauwe kleurenschema en de fijn uitgebalanceerde print zorgt ervoor dat dit overhemd een onverslaanbare keuze is voor elke garderobe.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Gant
Artikel ID 3230181-410
Subgroep Casual
Pasvorm Regular Fit
Patroon Print
Boord Button Down
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Blauw
Material 100% Katoen