Uw winkelmand 0
  • Hikari - Dragon Delite

Hikari - Dragon Delite   200g


Dragon Delite van Hikari is een uniek korrelvoer voor jonge en oudere reptielen. Deze korrels zitten vol insecten en plantaardige ingrediënten voor omnivoren. Nauwkeurige niveaus van vitamines en mineralen (waaronder calcium) zorgen ervoor dat uw dieren een lang en gezond leven leiden.

De korrel is ontwikkeld om in water te drenken; het voer zal zacht worden en bootst dan de textuur van levend voedsel na. Deze eigenschap maakt de Dragon Delite van Hikari onweerstaanbaar voor agamen, leguanen en hagedissen.

Geschikt voor:
Alles etende jonge en volwassen hagedissen groter dan 20 cm. Jonge baardagaam, dwerg baardagaam, wateragaam, jonge groene leguaan, Soedanese schildhagedis, parelhagedis.

Voedingsadvies:
Open de verpakking en doseer de gewenste hoeveelheid voedsel in een schaaltje. Week elke korrel voor het voeren 3-5 minuten in zuiver, vers water tot de textuur er een is waar uw reptiel de voorkeur aan geeft.

Voer jongvolwassen hagedissen (20-40 cm) zoveel als zij willen. Voor volwassenen (groter dan 40 cm) voer één keer elke 2-3 dagen. Dit kan met behulp van een schone, gesteriliseerde pincet/voertang of plaats het eten in een voedschaal. Voor kleine jonge hagedissen (minder dan 20 cm) is Dragon Gel zeer geschikt.

Verwijder altijd het resterende voedsel om bederf en vuil te voorkomen. Na opening koel bewaren en binnen circa 30 dagen opmaken.

Analyse:
Ruw eiwit minimaal 24%, ruw vet maximaal 3,0%, ruwe vezels maximaal 10%, vocht maximaal 10%, as 12%, fosfor min. 0,3%. 

Eigenschappen:
- Voor insecten en allesetende reptielen
- Zacht te maken voerpellet
- Inhoud: 200 gram

EAN-code 042055206211
€ 15,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Hikari - Dragon Delite
Hikari - Dragon Delite
€ 15,99

Terrarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?