Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Herbal Essences Shampoo Argan Oil - 430ml

34% sale
Productomschrijving
Herbal Essences Shampoo Argan Oil - 430ml: Luxueuze Verzorging voor Zijdezacht Haar Geniet van een weelderige haarverzorgingservaring met Herbal Essences Shampoo Argan Oil. Verrijkt met pure arganolie, biedt deze shampoo niet alleen een diepe reiniging, maar ook intense hydratatie voor zijdezacht en glanzend haar. Kenmerken: Pure Arganolie: De formule is doordrenkt met pure arganolie, bekend om zijn hydraterende eigenschappen en vermogen o...

Herbal Essences Shampoo Argan Oil - 430ml: Luxueuze Verzorging voor Zijdezacht Haar

Geniet van een weelderige haarverzorgingservaring met Herbal Essences Shampoo Argan Oil. Verrijkt met pure arganolie, biedt deze shampoo niet alleen een diepe reiniging, maar ook intense hydratatie voor zijdezacht en glanzend haar.

Kenmerken:

  1. Pure Arganolie: De formule is doordrenkt met pure arganolie, bekend om zijn hydraterende eigenschappen en vermogen om het haar te voeden en te herstellen.

  2. Diepe Hydratatie: Arganolie dringt diep door in het haar, waardoor het van binnenuit wordt gehydrateerd voor een zijdezachte en gladde textuur.

  3. Glanzende Finish: Ervaar een stralende glans na elke wasbeurt, waardoor je haar er gezond en levendig uitziet.

  4. Exotische Geurbeleving: Laat je betoveren door de exotische en luxueuze geur van arganolie, waardoor je zintuigen worden verwend.

  5. Milde Reiniging: De zachte reinigingsformule verwijdert onzuiverheden zonder het haar te strippen, waardoor het zacht en handelbaar blijft.

Herbal Essences Shampoo Argan Oil is de ultieme keuze voor een luxueuze haarverzorgingsroutine. Trakteer jezelf op de weldaad van arganolie en ontdek de transformatie naar zijdezacht en glanzend haar.

Opmerking: Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen, grondig spoelen met water.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Gerhard en Antje Mollema op 22 December 2023
    Wij gebruiken al een hele tijd Herbal Essences shampoo ,het bevalt ons heel erg goed! Echt een aanrader!
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking