Fééric Lights and Christmas - Verlicht kerstdorp "De kerstchalet in het bos" met animatie

4398537
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Breid jouw miniatuurverzameling uit met dit prachtig verlichte kerstdorp "De kerstchalet in de bergen" van Fééric Lights and Christmas, en creëer een magische kerstsfeer die zowel jong als oud zal betoveren! ?

De details van onze kerstdorpen zorgen voor urenlang kijkplezier en verwondering bij klein (& groot ??). Met elke toevoeging groeit het dorp, en zo groeit ook de opwinding voor de komende feestdagen.

Dit moet wel het meest gezellige chalet ooit zijn! Het dorp ligt onder een fluffy laagje sneeuw & ook de prachtige dennenbomen hebben allerlei leuke kleuren. In het midden van het dorp staat een prachtig gedecoreerde kerstboom. Spot je de kerstman die met zijn sla & rendieren voorbij rijdt?!

Dit kerstdorp werkt via batterijen, je hoeft dus niet in de weer met kabels of een stopcontact in de buurt te hebben, da's handig!

De voordelen van deze miniatuur:

Let it shine!
Dit schitterende kerstdorp is voorzien van sfeervolle, kleurrijke ledlampjes. Daardoor valt het dorp extra goed op tijdens de donkere winterdagen!Let’s get lit! Fééric Lights and Christmas maakt gebruikt van ledlampjes waardoor deze energiezuinig werken.

Animerend spektakel!
Deze miniatuur is zoveel meer dan een mooi plaatje. Dankzij de rijdende slee kan je uren staren naar het spektakel & komt het kerstdorp pas echt tot leven.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 3560238372098
  • Inclusief verlichting: Ja
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten