Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Pampers Sensitive Billendoekjes - 52 stuks

49% sale
Pampers Pampers Sensitive Billendoekjes - 52 stuks
Productomschrijving
Pampers Sensitive Billendoekjes - 52 stuks Als ouder wil je alleen het beste voor je baby, en dat begint bij de verzorging van hun tere huid. Pampers begrijpt dit en heeft de Pampers Sensitive Billendoekjes ontwikkeld om de huid van je baby op een zachte, effectieve manier te reinigen en te beschermen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen en werking van deze billendoekjes. Pampers Sensitive Billendoekjes zijn een onmisbaar ond...

Pampers Sensitive Billendoekjes - 52 stuks

Als ouder wil je alleen het beste voor je baby, en dat begint bij de verzorging van hun tere huid. Pampers begrijpt dit en heeft de Pampers Sensitive Billendoekjes ontwikkeld om de huid van je baby op een zachte, effectieve manier te reinigen en te beschermen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen en werking van deze billendoekjes.

Pampers Sensitive Billendoekjes zijn een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse verzorging van je baby. Ontworpen met de delicate behoeften van de gevoelige babyhuid in gedachten, bieden deze doekjes een uitzonderlijk milde reiniging die de tere huid van je kleintje respecteert en beschermt. 

Optimale pH-balans voor de Huid

Wat deze billendoekjes echt onderscheidt, is hun unieke formule die de natuurlijke pH-balans van de huid beter beschermt dan gewoon water en katoen. Dit is van cruciaal belang om de huid gezond te houden en irritaties te voorkomen. Met Pampers Sensitive Billendoekjes kun je er zeker van zijn dat de huid van je baby altijd in optimale conditie blijft.

Houdt de Doekjes Voortdurend Vochtig

Er is niets vervelender dan uitgedroogde billendoekjes, vooral wanneer je ze het meest nodig hebt. Pampers heeft dit probleem opgelost door een handige sluiting toe te voegen die ervoor zorgt dat de doekjes vochtig blijven en niet uitdrogen. Zo heb je altijd direct toegang tot frisse en vochtige doekjes om de billetjes, handjes en gezichtjes van je baby schoon te maken.

Dermatologisch Getest en Geschikt vanaf de Geboorte

Pampers begrijpt de zorgen van ouders als het gaat om de verzorging van hun baby's huid. Daarom zijn de Pampers Sensitive Billendoekjes dermatologisch getest en goedgekeurd voor gebruik vanaf de geboorte. Dit betekent dat ze mild genoeg zijn voor zelfs de allerkleinsten, en je kunt ze met een gerust hart gebruiken.

0% Alcohol, Parfum en Kleurstoffen

Wij begrijpen dat je je zorgen maakt over de stoffen die in contact komen met de huid van je baby. Daarom bevatten Pampers Sensitive Billendoekjes 0% alcohol, parfum en kleurstoffen. Dit minimaliseert het risico op huidirritaties en allergische reacties, en biedt je de gemoedsrust dat je de beste keuze maakt voor je kleintje.

Hoe Werken Pampers Sensitive Billendoekjes?

De werking van Pampers Sensitive Billendoekjes is gebaseerd op een combinatie van factoren. Allereerst zijn ze doordrenkt met een milde reinigingsoplossing die effectief vuil, ontlasting en onzuiverheden verwijdert zonder de huid te irriteren. Deze oplossing is pH-neutraal en ondersteunt de natuurlijke balans van de huid, en houdt deze gezond en beschermd.

Daarnaast zorgt de handige sluiting ervoor dat de doekjes altijd vochtig blijven, zelfs na herhaald gebruik, waardoor ze klaar zijn voor gebruik wanneer je ze nodig hebt.

Kenmerken:

  • Zachtere en betere reiniging voor de gevoelige huid vergeleken met vorige producten.
  • Unieke formule behoudt de natuurlijke pH-balans van de huid.
  • Handige sluiting voorkomt uitdrogen van doekjes.
  • Dermatologisch getest en geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.
  • 0% alcohol, parfum en kleurstoffen voor minimale kans op irritatie.

Met Pampers Sensitive Billendoekjes kun je erop vertrouwen dat je de beste zorg en bescherming biedt voor de tere huid van je baby, vanaf de geboorte en gedurende de hele ontwikkeling. Kies voor Pampers Sensitive Billendoekjes en geef je baby de liefdevolle verzorging die ze verdienen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking