Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Sence Collection Geschenkset Glow Girls - 4 stuks

25% sale
Sence Sence Collection Geschenkset Glow Girls - 4 stuks
Productomschrijving
Sence Collection Geschenkset Glow Girls - 4 Stuks: Een Complete Luxe Huidverzorgingservaring: Duik in de wereld van stralende huidverzorging met de Sence Collection Geschenkset Glow Girls. Deze set bevat een scala aan hoogwaardige producten, elk ontworpen om je huid te verwennen en een gezonde gloed te onthullen. In deze set vind je: Facial Sheet Mask 23ml Glow Girls Bubble: Ervaar een verfrissend bubbelspektakel met dit sheet masker. Doordren...

Sence Collection Geschenkset Glow Girls - 4 Stuks: Een Complete Luxe Huidverzorgingservaring:

Duik in de wereld van stralende huidverzorging met de Sence Collection Geschenkset Glow Girls. Deze set bevat een scala aan hoogwaardige producten, elk ontworpen om je huid te verwennen en een gezonde gloed te onthullen.

In deze set vind je:

Facial Sheet Mask 23ml Glow Girls Bubble: Ervaar een verfrissend bubbelspektakel met dit sheet masker. Doordrenkt met hydraterende ingrediënten, geeft dit masker je huid een verjongende boost. Ontspan en laat de bubbels hun werk doen terwijl je huid wordt gevoed en gehydrateerd.

Lip Mask 6ml Glow Girls Hydrogel: Gun je lippen wat extra liefde met dit hydraterende lipmasker. De hydrogeltextuur voedt je lippen intensief, waardoor ze zacht en soepel aanvoelen. Zeg vaarwel tegen droge, gebarsten lippen en hallo tegen een weelderige, gehydrateerde glimlach.

Nose Pore Strips: Voor een diepe reiniging van je neusporiën zijn deze pore strips een must-have. Verwijdert effectief vuil, talg en mee-eters, waardoor je huid fris en schoon aanvoelt. Ontdek een gladdere, schonere neus met deze strips.

Facial Peel-Off Mask 10gr Glow Girls Glitter: Voeg een vleugje glamour toe aan je huidverzorgingsroutine met dit glinsterende peel-off masker. Verrijkt met glitterdeeltjes, verwijdert dit masker voorzichtig dode huidcellen en onzuiverheden. Onthul een stralende, gladde huid met een vleugje sprankeling.

Deze geschenkset biedt niet alleen effectieve huidverzorging, maar ook een moment van ontspanning en verwennerij. Elk product is ontworpen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om je huid te verzorgen en te verjongen. Trakteer jezelf op de ultieme luxe met de Sence Collection Geschenkset Glow Girls en ontdek een stralende, gezonde huid na elke behandeling. Bestel nu en laat je huid stralen van gezondheid en vitaliteit.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking