Beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van  Google klantreviews 

Glühwein Thee - kruidenthee 100 gram - Café du Jour losse thee

Laden...
5.77
Glühwein Thee - kruidenthee 100 gram - Café du Jour losse thee
Kies het aantal stuks:
Of neem een losse voor  5,77
Alle genoemde prijzen in dit blok zijn inclusief BTW.
  Wordt binnen 1 à 2 dagen geleverd
  Gratis bezorging boven de 40,- in heel Nederland

Ontmoet onze Gluhweinthee: De thee die zelfs de meest fervente glühweinliefhebbers zonder een druppel alcohol doet glimlachen!

Ben jij ook zo'n fan van die heerlijke winterse glühweinsmaak, maar wil je het graag zonder alcohol? Dan hebben we goed nieuws voor je! Onze Gluhweinthee is precies wat je zoekt.

Laat je verleiden door de betoverende blend van kruidige chai en alcoholvrije glühweinthee, met de zoete omhelzing van kaneel en de onmiskenbare kick van kardemom. Het is als een warme knuffel voor je smaakpapillen op een koude winterdag.

Onze Gluhweinthee zit boordevol heerlijke ingrediënten, waaronder kaneel, sinaasappelschil, rode biet, steranijs, gember, kruidnagel, peper, kardemom, pepers, citroenschil en een vleugje vanille-extract. Elk slokje is een feest voor je zintuigen, een perfecte combinatie van warmte en specerijen.

Dus, waar wacht je nog op? Laat die alcohol even links liggen en geniet van een heerlijke mok Gluhweinthee. Het is de ultieme winterse traktatie voor iedereen die de gezellige smaak van glühwein wil ervaren zonder de kater achteraf. Probeer het vandaag nog en laat je verwarmen door de magie van Gluhweinthee!

Details
Meer Informatie
Artikel Nr.CDJ-VT-0088
EAN8720598671681
MerkCafé du Jour
Geproduceerd inDuitsland
Inhoud / verpakking100 gram
IngrediëntenKaneel, sinaasappelschil, rode biet, steranijs, gember, kruidnagel, peper, kardemom, pepers, citroenschil, vanille-extract
Beoordelingen 1

Schrijf uw eigen review

Je review over Glühwein Thee - kruidenthee 100 gram - Café du Jour losse thee

Cafedujour.nl is beoordeeld met 4.9 / 5 op basis van Google klantreviews