Kerstboom Warentuin Picea Omorika 60 - 80 cm in pot Warentuin Natuurlijk Vorige Kerstboom Warentuin Picea Omorika 60 - 80 cm  in pot Warentuin Natuurlijk

Kerstboom Warentuin Picea Omorika 40 - 60 cm in pot Warentuin Natuurlijk

Special Price € 18,99 Regular Price € 28,99
Niet op voorraad
SKU
THEM9900000144975

De Picea Omorika is een sierlijke spar welke bekend staat om zijn smalle omvang, hierdoor is deze boom erg geschikt voor de kleinere zitkamers. Deze kerstboom blijft mooi tijdens de kerst en is dus ideaal geschikt voor de kerstperiode. Deze kerstboom is potgedrukt en daarom lastig om hem te houden na de kerst. Bent u op zoek naar een kerstboom met kluit om in de tuin te planten voor meerdere jaren? Dan kunt u beter een kerstboom in het voorjaar bij ons kopen die potgekweekt is. Maximale hoogte van 60 cm inclusief pot. De genoemde hoogte van deze plant is inclusief de pothoogte.

Meer info? Klik hier!
Weergegeven prijs is de adviesprijs
Meer informatie
Naam Kerstboom Warentuin Picea Omorika 40 - 60 cm in pot Warentuin Natuurlijk
SKU THEM9900000144975
Youtube ID https://www.youtube.com/watch?v=DxVQlvtc9yY
Merk Warentuin Natuurlijk
Kleur Blauw, Groen
Geur Dennengeur
Plant soort Boom/struik
Hoogte in cm ± 60

Kerstboom Picea Omorika 40 - 60 cm

Uw echte kerstboom koopt u supergoedkoop bij Warentuin! Haal de kerst in huis met de kerstbomen van Warentuin! Een prachtig versierde boom is rond de kerst het middelpunt van uw zitkamer. De Picea Omorika is een sierlijke spar welke bekend staat om zijn smalle omvang, hierdoor is deze boom erg geschikt voor de kleinere zitkamers. De naalden hebben een groen/blauwe kleur. Deze van oorsprong Servische spar, welke stompe naalden heeft, behoudt deze langer dan de alom bekende Groene Fijnspar. Deze kerstboom blijft mooi tijdens de kerst en is dus ideaal geschikt voor de kerstperiode. Deze kerstboom is potgedrukt en daarom lastig om hem te houden na de kerst. Bent u op zoek naar een kerstboom met kluit om in de tuin te planten voor meerdere jaren? Dan kunt u beter een kerstboom in het voorjaar bij ons kopen die potgekweekt is. Maximale hoogte van 60 cm inclusief pot. De genoemde hoogte van deze plant is inclusief de pothoogte.

Schrijf je eigen review
Schrijf een reviewKerstboom Warentuin Picea Omorika 40 - 60 cm in pot Warentuin Natuurlijk
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven