Kerstboompje mini Conifeer Picea 70 cm Conifeer Warentuin Natuurlijk Vorige Kerstboompje mini Conifeer Picea 70 cm Conifeer Warentuin Natuurlijk

Kerstboom Warentuin Picea Pungens 60 - 80 cm in pot Warentuin Natuurlijk

Special Price € 29,99 Regular Price € 39,99
Niet op voorraad
SKU
THEM9992120545763

De Picea Pungens, beter bekend als de Blauwspar, is een sierlijke spar welke behoort tot de Dennenfamilie. De Blauwspar wordt gekenmerkt door zijn stijve takken en puntige groen/blauwe naalden. Deze kerstboom blijft mooi tijdens de kerst en is dus ideaal geschikt voor de kerstperiode. Deze kerstboom is potgedrukt en daarom lastig om hem te houden na de kerst. Bent u op zoek naar een kerstboom met kluit om in de tuin te planten voor meerdere jaren? Dan kunt u beter een kerstboom in het voorjaar bij ons kopen die potgekweekt is. Maximale hoogte van 80 cm inclusief pot. De genoemde hoogte van deze plant is inclusief de pothoogte.

Meer info? Klik hier!
Weergegeven prijs is de adviesprijs
Meer informatie
Naam Kerstboom Warentuin Picea Pungens 60 - 80 cm in pot Warentuin Natuurlijk
SKU THEM9992120545763
Youtube ID https://www.youtube.com/watch?v=DxVQlvtc9yY
Merk Warentuin Natuurlijk
Kleur Blauw, Groen
Geur Dennengeur
Plant soort Boom/struik
Hoogte in cm ± 80

Kerstboom Picea Pungens 60 - 80 cm

Uw echte kerstboom koopt u supergoedkoop bij Warentuin! Haal de kerst in huis met de kerstbomen van Warentuin! Een prachtig versierde boom is rond de kerst het middelpunt van uw zitkamer. De Picea Pungens, beter bekend als de Blauwspar, is een sierlijke spar welke behoort tot de Dennenfamilie. De Blauwspar wordt gekenmerkt door zijn stijve takken en puntige groen/blauwe naalden. Deze kerstboom blijft mooi tijdens de kerst en is dus ideaal geschikt voor de kerstperiode. Deze kerstboom is potgedrukt en daarom lastig om hem te houden na de kerst. Bent u op zoek naar een kerstboom met kluit om in de tuin te planten voor meerdere jaren? Dan kunt u beter een kerstboom in het voorjaar bij ons kopen die potgekweekt is. Elke boom is anders, uw bestelling kan dan ook afwijken van de boom op de afbeeldingen. Maximale hoogte van 80 cm inclusief pot De genoemde hoogte van deze plant is inclusief de pothoogte.

Schrijf je eigen review
Schrijf een reviewKerstboom Warentuin Picea Pungens 60 - 80 cm in pot Warentuin Natuurlijk
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
Naar boven