Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Media-tech Studio & Streaming Micropho

504143
Media-tech Studio & Streaming Micropho | MT396Media-tech Studio & Streaming Micropho | MT396Media-tech Studio & Streaming Micropho | MT396Media-tech Studio & Streaming Micropho | MT396Media-tech Studio & Streaming Micropho | MT396
Beoordeling
Artikelnummer504143
FabrikantcodeMT396
EAN code5906453103969
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Media-tech Studio & Streaming Microfoon MT396 is een complete, professionele set voor audio-opname met een condensatormicrofoon voor beginners en halfgevorderden. De montage en het gebruik van de set is zeer eenvoudig en vereist geen specialistische kennis. De set bevat alle benodigde elementen: condensator microfoon, verstelbare bureaustandaard, pop-filter, anti-vibratie mand, windkap, externe geluidskaart en kabels.

Wat zit er in de set:
Condensatormicrofoon - in aluminium behuizing met groot membraan met cardioïde eigenschappen. Zendfrequentie: 20-20000 Hz. Gevoeligheid: -32dB /- 1dB (0dB = 1V / Pa @ 1kHz). Impedantie: 150Ω ± 30%.
Professionele XLR-kabel - 240 cm lang. Afgesloten met een 3,5 mm minijack-stekker.
Verstelbare bureaustandaard - vergemakkelijkt het werken met de microfoon en vermindert onnodige trillingen. Het maakt de optimale en vrije positionering van de microfoon in elk vlak mogelijk. Het statief is op het bureaublad gemonteerd. Stalen constructie met een dubbele verstelbare arm. Het statief past ook op andere microfoons.
Pop-filter - maakt je opnamen schoner en prettiger voor het oor. Je vermindert de luchtstoot bij het uitspreken van de letters "P", "B" en sissen/slissen bij het uitspreken van de letter "S". Het popfilter is het basisaccessoire dat nodig is bij het werken met een condensatormicrofoon.
Anti-vibratiemand - voorkomt dat verschillende soorten trillingen in de omgeving worden overgedragen via de microfoonstandaard en vervolgens in opgenomen soundtrack.
Sponskuip - verbetert het effect van het pop-filter, waardoor ongewenste luchtstoten op een vergelijkbare manier worden verminderd. Het gebruik ervan maakt het mogelijk om de kwaliteit van geluidsopnames te verbeteren.
USB-geluidskaart - dankzij de externe USB-geluidskaart kan de microfoon worden aangesloten op een computer die geen 3,5 mm-ingang heeft. Geluidskaart is compatibel met Windows 8/10 32/64 bit.

Producteigenschappen Media-tech Studio & Streaming Micropho

Bureaustandaard
Microfoon aansluiting
3.5mm

Kenmerken

Gaming
Lengte snoer
2.40 m

Microfoon

Gevoeligheid Microfoon
32 dB
Frequentie microfoon
20-20000 Hz

Design

Kleur
Zwart

Gewicht en omvang

Gewicht
179 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.