Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Always maxi maandverband Nacht met vleugels, 20 stuks

21% sale
Always Always maxi maandverband Nacht met vleugels, 20 stuks
Productomschrijving
Always Maxi Maandverband Nacht met Vleugels (20 stuks): Een Complete Nachtoplossing voor Zorgeloze Nachten 1. Nachtelijke Bescherming met Vleugels: Dit maandverband is speciaal ontworpen voor de nacht, met extra lengte en vleugels voor maximale bescherming tegen lekken. De vleugels zorgen voor extra veiligheid en houden het verband stevig op zijn plaats. 2. Absorberende Technologie: De geavanceerde absorberende technologie biedt uitstekende b...

Always Maxi Maandverband Nacht met Vleugels (20 stuks): Een Complete Nachtoplossing voor Zorgeloze Nachten

1. Nachtelijke Bescherming met Vleugels:

Dit maandverband is speciaal ontworpen voor de nacht, met extra lengte en vleugels voor maximale bescherming tegen lekken. De vleugels zorgen voor extra veiligheid en houden het verband stevig op zijn plaats.

2. Absorberende Technologie:

De geavanceerde absorberende technologie biedt uitstekende bescherming gedurende de nacht. Het absorbeert snel en effectief vocht, waardoor je droog en comfortabel blijft terwijl je slaapt.

3. Comfortabel en Zacht:

Het maandverband is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. De flexibele vorm past zich aan de contouren van je lichaam aan, waardoor je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust.

4. Handige Vleugels:

De vleugels aan de zijkanten van het maandverband zorgen voor extra bescherming en voorkomen zijwaartse lekkage. Ze houden het verband op zijn plaats, zelfs tijdens beweging in je slaap.

5. Individueel Verpakt voor Gemak:

Elke eenheid van het maandverband is individueel verpakt, waardoor het handig is om mee te nemen in je tas of op reis. Dit bevordert discretie en hygiëne, waar je ook bent.

6. Optimale Absorptie voor de Nacht:

Met de nadruk op nachtelijke bescherming biedt dit maandverband een optimale absorptiecapaciteit, waardoor je de zekerheid hebt van een goede nachtrust zonder zorgen over doorlekken.

7. Verpakking van 20 Stuks:

De verpakking bevat 20 stuks maandverband, waardoor je voor een langere periode bent voorzien. Dit draagt bij aan het gemak van je menstruatiebeheer.

Always Maxi Maandverband Nacht met Vleugels (20 stuks) is niet alleen een betrouwbare keuze voor nachtelijke bescherming, maar het biedt ook het comfort en de zekerheid die nodig zijn voor een goede nachtrust tijdens je menstruatie. Kies voor dit product en ervaar ongestoorde nachten met volledige gemoedsrust.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking