Hyaluron-Filler + Elasticiteit Ouderdomsvlek Corrigerende Handcrème SPF30 75ml

4427168
26.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

- Vermindert zichtbaar de zichtbaarheid van ouderdomsvlekjes
- Trekt snel in en hydrateert de huid 24 uur lang
- Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid
- Voor alle huidtypes

Een handcrème die ouderdomsvlekken corrigeert, met gepatenteerde thiamidol om ouderdomsvlekken te verminderen en te voorkomen dat ze opnieuw verschijnen. De handcrème trekt snel in, verbetert de elasticiteit van de huid en hydrateert 24 uur lang. SPF30 biedt extra bescherming tegen toekomstige door de zon veroorzaakte ouderdomsvlekken.

Het pigment melanine wordt geproduceerd door melanocyten. Het geeft de huid haar kleur en is de natuurlijke bescherming van ons lichaam tegen UV-straling. Door een verhoogde melanineproductie en een ongelijkmatige verdeling in de huid kunnen echter ouderdomsvlekken ontstaan. Veel vrouwen zien na hun 50e op natuurlijke wijze ouderdomsvlekken op hun handen verschijnen, meestal als gevolg van een opeenstapeling van blootstelling aan de zon of door de vorming van melanine in de huid. Om ouderdomsvlekken te verminderen en te voorkomen dat ze opnieuw verschijnen, is Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Age Spot Correcting Hand Cream ontwikkeld. De handcrème trekt goed in, maakt de huid zichtbaar steviger en is zeer effectief in het hydrateren, waardoor de huid de hele dag comfortabel gevoed aanvoelt. De crème is samengesteld met behulp van een unieke formule om meerdere anti-aging voordelen te bieden. Eucerins innovatieve mix van hyaluronzuur met zowel hoog als laag moleculair gewicht maakt diepe rimpels zichtbaar voller en werkt samen met Arctiin, een actief ingrediënt dat de collageenvernieuwing in de huidcellen versnelt. Het bevat ook thiamidol, een effectief en gepatenteerd ingrediënt dat de oorzaak van hyperpigmentatie aanpakt door de melanineproductie te verminderen. Het is klinisch en dermatologisch bewezen dat het pigmentvlekken vermindert en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen. De eerste resultaten zijn al na twee weken zichtbaar en blijven verbeteren bij regelmatig gebruik. Dankzij UVA- en UVB-filters (SPF30) biedt de corrigerende handcrème effectieve bescherming tegen de zon en minimaliseert het het risico op pigmentvlekken op de huid. Ouderdomsvlekken op de handen worden zichtbaar verminderd en de huid ziet er egaal en stralend uit.

Belangrijkste bevindingen:
95% verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid
95% geeft een intense hydratatie
91% laat de handen er jonger uitzien
94% zorgt voor een egalere teint
81% voorkomt het opnieuw verschijnen van ouderdomsvlekken

Er werd een onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van het product bij 130 vrouwen tussen 50 en 65 jaar met ouderdomsvlekken op hun handen. Na regelmatig gebruik van het product gedurende vier weken meldden ze de volgende resultaten.

Hoe te gebruiken: masseer de crème in de handen totdat deze volledig is opgenomen. Voor de beste resultaten één keer 's ochtends en één keer 's avonds aanbrengen. Vermijd contact met de ogen. Eerste resultaten na slechts 2 weken regelmatig gebruik.

Productspecificaties

  • Merk: Eucerin
  • EAN: 4005800287596

Beoordelingen

Gesponsorde producten