Ga direct naar productinformatie
1 van 4

Alpha Sierra Liberator ll Chronographs P4Y2-S

Alpha Sierra Liberator ll Chronographs P4Y2-S

Normale prijs 64.95
Normale prijs 229.00 Aanbiedingsprijs 64.95
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Niet op voorraad

  • 14 dagen geld-terug-garantie
  • 2 jaar garantie
  • Achteraf betalen
--

Stoere Alpha Sierra Liberator ll Chronographs

 

* Voorzien van Quartz uurwerk

Inclusief chronograaf datum- en 24uursaanduiding

* Beschikt over tachymeter

* Met prachtige mesh band

 

Vandaag hebben we voor de liefhebbers van strak vormgegeven horloges een mooie deal op Watch2Day, want we mogen weer een horloge uit de Alpha Sierra Liberator Chronographs collectie aanbieden! Dit prachtige gestylde horloge is een ode aan de precisie!

Alpha houdt een onverbiddelijke focus op de kwaliteit en het ontwerp van onze horloges. Je kunt altijd terugvallen op jouw Alpha Sierra horloge om er geweldig uit te zien en te presteren wanneer je het nodig hebt. De horloges worden gemaakt om jouw dapperheid, onafhankelijkheid en prestatie te ondersteunen!

 

De Alpha Sierra Liberator ll heeft een 316L edelstalen kast met een diameter van 43mm en een dikte van 10mm. De band is gemaakt van edelstaal mesh met een breedte van 22mm. Het horloge wordt gesloten door middel van een vouwsluiting.

Het horloge loopt op een nauwkeurig Japans Miyota uurwerkmet chronograaf en datum- en 24uursaanduiding. Ook beschikt het model over een tachymeter. Het horloge is tot 5 ATM waterbestendig en is voorzien van gehard mineraalglas.

Elk Alpha Sierra Liberator ll horloge wordt geleverd in originele Alpha Sierra box. De garantie op het uurwerk bedraagt twee jaar.

 

Bestel vandaag dit stijlvolle horloge van het merk Alpha Sierra met hoge korting op Watch2Day. Wees er snel bij want OP = OP!

Tip: liggen jouw horloges nu los in de kast? Dan is jouw collectie hard toe aan een nieuw onderkomen. Daarom heeft Watch2day nu een prachtige horlogebox voor je geselecteerd. Zo kun je jouw geliefde exemplaren (5 stuks) veilig opbergen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Bestel hem hier.

El WYSIWYG HTML redactor le ayudará a componer el contenido de cualquier sitio web.

Alle details bekijken