Rekd Ramp Knee pads - Knie Beschermers  Optimale Bescherming voor Actiesporten - REKD Protection's Ramp Kniebeschermers De Ramp Kniebeschermers van REKD Protection zij... Lees meer

Rekd Ramp Knee pads - Knie Beschermers 

Optimale Bescherming voor Actiesporten - REKD Protection's Ramp Kniebeschermers

  • De Ramp Kniebeschermers van REKD Protection zijn ideaal voor een breed scala aan actiesporten en geschikt voor sporters van alle niveaus.
  • De harde schaal met hoge dichtheid biedt uitstekende bescherming, terwijl de elastische dubbele banden zorgen voor een sterke en ondersteunende pasvorm.
  • Dankzij de verzonken ring-rivetten zijn deze beschermers ideaal voor gebruik op ramps, en de extra 3 mm padding achter de impactkap plaatst deze Ramp Kniebeschermers ver voor op de concurrentie.

Een micro-ingeklemd logo op de band biedt niet alleen een duurzaam uiteinde voor de band om de levensduur te verlengen, maar ook een verhoogd premium gevoel waar REKD Protection om bekend staat.

Met deze Ramp Kniebeschermers geniet je niet alleen van optimale bescherming, maar ook van een duurzaamheid en kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Test 3

Rekd - Ramp Knee pads - Knie Beschermers

24,95
Nieuw

Houd me op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter en ontvang direct bericht wanneer wij Rekd-Ramp Knee pads - Knie Beschermers weer op voorraad hebben.