Falke

Tiago SO 14662 - Frost

Tiago SO 14662 - Frost van Falke vormt een onberispelijk accent in uw garderobe. Vervaardigd uit hoogwaardig katoenmix, beloven deze sokken optimaal comfort en een perfecte pasvorm dankzij de toegevoegde Polyamide en Elastaan.
Falke staat synoniem voor luxe en kwaliteit, perfect voor de verfijnde man die elegantie en duurzaamheid waardeert in zijn dagelijks leven.
De klassieke blauwe kleur straalt verfijndheid uit en voegt een discrete charme toe aan zowel zakelijke als casual ensembles, terwijl het superieure materiaal de hele dag door comfort biedt.
Het subtiele ontwerp spreekt van ingetogen klasse, waardoor deze sokken een essentiële keuze zijn voor zij die een luxe en tijdloze stijl nastreven.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Tiago SO 14662 - Frost van Falke - een toonbeeld van geraffineerd design en ongeëvenaarde kwaliteit in de wereld van heren accessoires. De serene blauwe kleur van deze sokken ademt een lucht van rust en professionalisme, geflankeerd door een subtiele branding die kwaliteit en traditie uitstraalt. Vervaardigd uit een premium mix van 95% katoen, 3% polyamide en 2% elastaan, biedt dit paar een perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid, terwijl het tegelijk voldoende elasticiteit behoudt voor een onberispelijke pasvorm.

De naam Falke staat al jaren synoniem voor vakmanschap en verfijnde smaak. Deze collectie, waar de Tiago SO 14662 - Frost deel van uitmaakt, is een toonbeeld van de toewijding aan kwaliteit die dit historisch Duitse merk karakteriseert. De sobere, elegantie van de sokken weerspiegelt de waarden van dit merk - een belofte van luxe zonder pretentie voor de man die apprecieert dat details het verschil maken.

De voordelen van deze sokken zijn evident in zowel dracht als uiterlijk. Ze zijn ontworpen met een oog voor de ergonomie van de voet, wat zich vertaalt naar een superieur draagcomfort gedurende de hele dag. Het tijdloze kleurenpalet zorgt ervoor dat ze moeiteloos te combineren zijn met diverse stijlen en kleuren van schoeisel, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor zowel zakelijke als casual gelegenheden.

Deze sokken bieden niet alleen fysiek comfort, maar dragen ook bij aan de uitstraling van de drager. Ze stralen een subtiele elegantie uit, die het zelfbewuste karakter van de moderne man onderstreept. Het is de finesse van de blauwe tint die samensmelt met het zachte materiaal, wat een gevoel geeft van luxe en verzorging bij elke stap.

Het ontwerp van de Tiago SO 14662 - Frost combineert functionaliteit met esthetische charme. De sokken hebben een gladde textuur en zijn versterkt bij de hiel en tenen voor extra duurzaamheid. Het discrete, doch aanwezige merklogo onderstreept het uitgekiende ontwerp waarbij geen detail is overgeslagen. Met deze sokken aan uw voeten, draagt elke man een stukje klassevolle traditie, vertaald in een modern kleding artikel dat tijd weet te trotseren.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Falke
Artikel ID 14662.6508-Blauw
Subgroep Sokken
Kleur Blauw
Material 95% Katoen, 3% Polyamide, 2% Elastaan
Item Returns This item can be returned