Embers of Mirrim

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Embers of Mirrim

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Een eeuwenoude macht smeedt twee duidelijk verschillende wezens samen tot één veelzijdige held die de vrede en het evenwicht in de wereld moet herstellen. Deze nieuw geslagen redder heeft de gratie en kracht van zijn respectievelijke rassen, evenals het vermogen om zichzelf op te splitsen in lichte en donkere sintels. De sintels worden onafhankelijk bestuurd met behulp van de rechter en linker analoge joysticks, waardoor een intuïtieve en eindeloos bevredigende manier ontstaat om door verbluffende fantastische landschappen te platformen.


- Een stijlvol personage met tweemaal zoveel persoonlijkheid: Mirrim kan zich opsplitsen in twee speelbare vormen, de zogenaamde embers. De lichte en donkere sintels worden onafhankelijk bestuurd door de linker en rechter stuurknuppels en bieden nieuwe manieren om puzzels op te lossen, obstakels te overwinnen en door de wereld te reizen.

- Diverse gameplay: Beheers innovatieve thumbstick-bediening gecombineerd met klassieke platformactie, verander je wereld om intrigerende puzzels op te lossen, vecht tegen gigantische bazen en ren voor je leven voor gevaarlijke bedreigingen. Door deze momenten te voorzien van ‘splitsende’ gameplay en een krachtig verhaal, biedt het meer dan de som der delen.

- Red je wereld van de corruptie: gebruik je krachten om de wereld te verlossen van de corruptie die je geliefde planeet infecteert. Red je vrienden en verenig hun krachten om het evenwicht in de wereld te herstellen.

- Verken de buitengewone wereld: een levendig en kleurrijk universum wacht op je! Mirrims reis neemt je mee van een ontdooiende berg naar een ouder wordend bos, naar een verlaten woestenij en nog veel meer. Een verscheidenheid aan verborgen geheimen zijn verspreid over de verbluffend weergegeven omgevingen die je kunt ontdekken.
Toon meer Toon minder