Karlie Snack Roll Rody

Ø 6 x H 11 cm
Interessant intelligentiespeelgoed voor konijnen & cavia's, om te vullen met snacks, moet worden geduwd, houdt lang bezig, voor meer afwisseling, met afneembaar deksel, van echt houtVoor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Karlie Snack Roll Rody
Karlie Snack Roll Rody
Karlie Snack Roll Rody
Karlie Snack Roll Rody
Karlie Snack Roll Rody
Karlie Snack Roll Rody
Karlie Snack Roll Rody
Karlie Snack Roll Rody
Kies je artikel
Ø 6 x H 11 cm1947149.0
€ 4,49

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Aanbevolen combinatie
Karlie Snack Roll Rody - Ø 6 x H 11 cm
Trixie Snacky Voerbal - Ø 7 cm
Totaalbedrag € 0,00
Koop alles samen: € 0,00

Karlie Snack Roll Rody

- Ø 6 x H 11 cm

€ 4,49

Productbeschrijving

Interessant intelligentiespeelgoed voor konijnen & cavia's, om te vullen met snacks, moet worden geduwd, houdt lang bezig, voor meer afwisseling, met afneembaar deksel, van echt hout

Bezorg je kleine vrienden een heerlijke dag met de Karlie Snack Roll Rody! Dit verfijnde speelgoed zorgt voor veel plezier en is een echte uitdaging voor je konijnen of cavia's. De snackrol is voorzien van een afneembaar deksel en is makkelijk te vullen met lekkere verrassingen zoals groente of granen. Aangezien hij van natuurlijk echt hout is gemaakt, is niet alleen de inhoud geschikt om op te knabbelen!

Je pluizenbol hoeft alleen maar tegen de snackrol aan te duwen en de snacks rollen eruit, wat zorgt voor afwisseling in het dagelijks leven in de kooi. De Karlie Snack Roll Rody is niet alleen een spannend intelligentiespeelgoed dat de probleemoplossende vaardigheden van je huisdieren bevordert, maar houdt je huisdieren ook langdurig bezig. Stel je de pret eens voor als je lieve maatjes eindelijk het geheim van hun nieuwe snack roll ontdekken!

Karlie Snack Roll Rody in één oogopslag:

  • Handige snackrol voor konijnen en cavia's
  • Kan worden gevuld: met lekkere snacks zoals groente, graanvoer of snoepjes
  • Behoorlijk lastig: bevordert probleemoplossende vaardigheden, houdt je huisdier bezig
  • Van echt hout: kan aan worden geknabbeld
  • Met afneembaar deksel: om eenvoudig te vullen of schoon te maken
  • Leuke afwisseling voor het leven in de kooi
  • Kleur: naturel
  • Materiaal: 100% hout
  • Afmetingen: Ø 6 x H 11 cm

Let op:
Alleen voor gebruik door huisdieren. Niet geschikt voor kinderen! Laat huisdieren nooit zonder toezicht alleen met het speelgoed. Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar. Laat je huisdier geen speelgoed meer gebruiken dat beschadigd of kapot is of waarvan onderdelen ontbreken. Raadpleeg onmiddellijk een dierenarts als er per ongeluk kleine onderdelen worden ingeslikt. Uit de buurt van hittebronnen en open vlammen houden. Verwijder het product en de verpakkingsmaterialen overeenkomstig de lokale normen en voorschriften.