Eagle & Brown

5-pocket Corduroy Broek

5-Pocket Corduroy Broek van Eagle & Brown verenigt traditie met moderniteit. De donkerblauwe kleur staat garant voor een stijlvolle uitstraling, perfect voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en finesse.
Eagle & Brown staat bekend om hun kleding die tijdloze elegantie met hedendaags comfort combineert. Elke broek is een testament van hun meesterschap in vakmanschap.
Optimaal draagcomfort ontmoet veelzijdigheid; deze broek is uw trouwe compagnon voor zowel zakelijke bijeenkomsten als ontspannen weekenden. Het subtiele ontwerp straalt klasse uit en versterkt uw persoonlijke stijl.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

De 5-Pocket Corduroy Broek van Eagle & Brown vertegenwoordigt een tijdloze keuze voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en een verzorgde uitstraling. Dit plechtige donkerblauwe kledingartikel biedt een harmonieuze balans tussen traditionele charme en hedendaagse finesse. Vervaardigd uit duurzaam corduroy materiaal, onderscheidt deze broek zich door een subtiel lijnenspel en een fluweelzachte textuur die een directe indruk van luxe en welzijn biedt.

Eagle & Brown staat synoniem voor geraffineerdheid en aandacht voor detail. Elk stuk is een blijk van respect voor ambacht en een streven naar onberispelijke kwaliteit. Deze broek is dan ook niet alleen een toonbeeld van stijlvol design; het is tevens een testament van het merk's toewijding aan comfort en duurzaamheid. Met een trotse geschiedenis in de vervaardiging van herenkleding, draagt Eagle & Brown bij aan de garderobe van welbespraakte en zelfbewuste mannen.

De voordelen van dit kledingartikel komen tot uiting in de veelzijdige pasvorm die naadloos aansluit bij verschillende lichaamstypen, terwijl de vijf functionele zakken praktische opbergmogelijkheden bieden. Het comfort van de broek wordt versterkt door de zachte stof en de secure afwerking, waardoor u zich vrij kunt bewegen en toch elegant voor de dag komt. Vrij van onnodige opsmuk, straalt deze broek een rustige zekerheid uit die de dragers ervan beslist zullen waarderen.

Met zijn diepe donkerblauwe kleur is de broek in staat een statement te maken zonder overweldigend te zijn. Het is de perfecte achtergrond voor zowel ingetogen als meer expressieve bovenstukken, waardoor het een onmisbaar onderdeel wordt van de garderobe. Het kledingartikel brengt de drager een gevoel van zelfvertrouwen en klasse, en is geschikt voor zowel formele gelegenheden als casual uitstapjes.

Stijl en ontwerp zijn bij deze 5-Pocket Corduroy Broek van Eagle & Brown meesterlijk uitgebouwd. Het subtiele ontwerp met de klassieke ritssluiting en de gebalanceerde plaatsing van de zakken toont klasse zonder te overdrijven. Deze broek is een belichaming van de moderne mannelijke esthetiek, waarin comfort en elegantie op een natuurlijke manier samenvloeien om de drager te voorzien van een kledingartikel dat op vele vlakken voldoet aan de verwachtingen van de hedendaagse man.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Eagle & Brown
Artikel ID 3932-2-Donker blauw
Subgroep Jeans
Pasvorm Regular Fit
Kleur Blauw
Item Returns This item can be returned