Eagle & Brown

5-pocket Denim Stretch Jeans

5-Pocket Denim Stretch Jeans van Eagle & Brown biedt een naadloze fusie van stijl en comfort in donkergrijs. Voor de welgeïnformeerde man die waarde hecht aan verfijning en kwaliteit in broeken.
Eagle & Brown staat voor duurzaamheid en subtiele luxe, vertaald in broeken die bestand zijn tegen de tand des tijds.
Elastische denim en een slim fit zorgen voor een comfortabel gevoel en ongeëvenaarde veelzijdigheid die elke dagelijkse outfit complementeert.
De donkergrijze tint en klassieke five-pocket design versterken de persoonlijke uitstraling, waardoor deze broek een gevoel van zelfverzekerdheid geeft.
Het minimalistische ontwerp en de elegante donkere wassing maken deze jeans tot het summum van ingetogen elegantie, perfect voor elk moment.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

5-Pocket Denim Stretch Jeans van Eagle & Brown, de quintessens van comfort gecombineerd met een tijdloze stijl voor de man die kwaliteit en duurzaamheid waardeert. Vervaardigd uit een hoogwaardige mix van katoen en elastane, biedt deze jeans een aansluitende pasvorm die zich aanpast aan uw bewegingen en te allen tijde de perfecte vorm behoudt.

Eagle & Brown is synoniem voor de harmonieuze balans tussen traditioneel vakmanschap en moderne finesse. Het merk is toegewijd aan het ontwerpen van kleding die niet alleen voldoet aan de praktische behoeften van de hedendaagse man, maar tevens een subtiele flair toevoegt aan zijn garderobe.

De essentie van comfort is duidelijk aanwezig in de zachte, ademende stof die een dag lang dragen vereenvoudigt zonder in te leveren op vorm of uitstraling. Dit artikel vormt als het ware een tweede huid die de drager voorziet van een niet-aflatende vrijheid en ondersteuning. De donkergrijze tint straalt verfijning uit en geeft veelzijdigheid aan het verdere kleurenpalet van uw outfit.

Met zijn diepe, donkergrijze kleur en zorgvuldig gefabriceerde broekzakken, belooft deze jeans moeiteloos te integreren in zowel casual als meer formeel samengestelde looks. Het belichaamt een stijl die zowel ingetogen als opmerkzaam is; een broek die met zijn subtiele design door zijn eenvoud imponeert en de man een klassevolle uitstraling verleent.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Eagle & Brown
Artikel ID 473951-Donkergrijs
Subgroep Jeans
Pasvorm Regular Fit
Kleur Grijs
Item Returns This item can be returned