Eagle & Brown

chino in stretch katoen

Chino In Stretch Katoen van Eagle & Brown, uitgevoerd in een stijlvolle donkerbruine tint, belichaamt moeiteloos een verfijnd gevoel voor vakmanschap.
Het merk staat synoniem voor duurzame kwaliteit en subtiele luxe, kenmerken die ook in deze broek terug te vinden zijn.
De combinatie van comfortabel stretchmateriaal biedt bewegingsvrijheid, terwijl het klassieke design zich leent voor zowel zakelijke als casual gelegenheden.
De donkerbruine kleur draagt bij aan een verfijnde uitstraling die de drager een zelfverzekerd en verzorgd gevoel geeft.
Deze chino toont de mannelijke vorm op zijn best, met een afgemeten lijnenspel en verzorgde afwerking die elegantie toevoegt aan elke garderobe.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Chino In Stretch Katoen van Eagle & Brown markeert een tijdloos kledingartikel voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Vervaardigd uit een hoogwaardig stretch katoen, bieden deze broeken zowel comfort als duurzaamheid. De donkerbruine tint is klassiek en veelzijdig, makkelijk te combineren met uw garderobe voor zowel formele als informele gelegenheden.

Eagle & Brown is synoniem met de verfijnde smaak en uitmuntendheid in vakmanschap die verwacht wordt door mannen met oog voor detail. Het merk weerspiegelt een erfenis van kwaliteitskleding die zich aanpast aan de levensstijl van de drager, met respect voor traditie maar met een moderne touch.

De chino biedt een naadloze balans tussen bewegingsvrijheid en stijlvolle vormgeving, dankzij het katoen met toegevoegde stretch. De nauwkeurige snit en de soepele stof dragen bij aan een onberispelijk silhouet, terwijl de broek zijn vorm behoudt, zelfs na langdurig dragen. Ideaal voor lange dagen op kantoor of voor een ontspannen weekenduitje.

In deze broek zult u zich zelfverzekerd en comfortabel voelen. De donkerbruine kleur onderstreept een gevoel van elegantie en de veelzijdigheid van de broek maakt combinaties met verscheidene bovenkleding makkelijk. Het diepe bruin complementeren met lichtere tonen creëert een contrast dat het oog vangt, terwijl het dragen met donkere kleuren een understated maar krachtig statement maakt.

Het esthetisch aangename ontwerp en de aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in de gestroomlijnde pasvorm en nette afwerking. Eagle & Brown heeft wederom een kledingartikel gecreëerd dat niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch, door het toevoegen van subtiele kenmerken zoals verborgen zakken en een verfijnde sluiting die de elegante uitstraling van deze chino completeren.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Eagle & Brown
Artikel ID 3904-8900
Subgroep Chino's
Kleur Bruin
Item Returns This item can be returned