Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Yealink SIP-T33G

239133
Beoordeling
Artikelnummer239133
FabrikantcodeSIP-T33G
EAN code6938818306073
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 86,00

€ 71,07 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Krachtige Prestaties, Meer Mogelijkheden
Uitgerust met een krachtige chip heeft de T3-serie een sterker rekenvermogen en meer geavanceerde functies, wat zorgt voor een hogere productiviteit en een soepelere kantoorervaring. Vanwege de uitstekende prestaties is de T3-serie in staat om meer diensten uit te breiden voor verschillende zakelijke behoeften.

Superieure HD-audio,
Betere Communicatie
De Yealink T3-serie biedt storingsvrije communicatie met toonaangevende Smart Noise Filtering Technology, die uitstekende geluidskwaliteit levert zonder onnodige geluiden en vloeiende gesprekken mogelijk maakt.

Klassiek Ontwerp, Praktische Details
Ontworpen door het oorspronkelijke team van Yealink, erft de T3-serie het ontwerpconcept van de Yealink IP-telefoonfamilie. Het geavanceerde ontwerp, inclusief moderne verschijningen en ergonomische details, maakt een eenvoudigere en vriendelijkere bedieningservaring mogelijk voor gebruikers.

Alles-in-één Platform, Handig Beheer
Bewezen betrouwbaarheid en integraties voor het Yealink Device Management Platform, geïnstalleerd met de uniforme firmware, maakt de T3-serie eenvoudig te implementeren en te beheren, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op het gebied van bedrijfsvoering en onderhoud.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.