BEABA Sydney II Luiertas, Modulair, Grote capaciteit, Meerdere opbergmogelijkheden, Grote luiertas, Jungle

4508093
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

“Cocoon” verschoongedeelte aan de voorzijde van de tas: ruim en comfortabel aankleedkussen Geïntegreerd kinderwagenbevestigingssysteem met karabijnhaken: past op de meeste kinderwagens met handvatten of stuur Zeer grote opening over de gehele lengte van de tas tas: voor gemakkelijke toegang en snelle opslag van alle spullen. Meerdere opbergruimtes (zorgruimte, maaltijden en toegewijde ouders): een tas om mee te nemen
* Afmetingen: L.50 x l.19.5 x h.32
* Modellen: Sydney tas
* Product Type: Luiertas
* Materialen: buitenkant & voering: 100% polyester
* Gewicht: 1,06
* Leeftijd (vanaf): 0 maanden - Geboorte
* Soort publiek: Baby
* Merk: BEABA
* Garantie (²): 2 jaar
* Productomschrijving: Verzorgingstas met grote “cocoon” verschoonruimte, geïntegreerd., Space “cocoon” aankleedkussen aan de voorkant van de tas: ruim en comfortabel aankleedkussen. Geïntegreerd kinderwagenbevestigingssysteem met karabijnhaken: past zich aan de meeste kinderwagens met handvatten of stuur aan.
* Hoofdkleur: Groen
* Geslacht: Gemengd
* Extra informatie: Zeer grote opening over de gehele lengte van de tas: voor gemakkelijke toegang en snel opbergen van alle spullen., › Meerdere opbergmogelijkheden ruimten (zorgruimte, maaltijden en toegewijde ouders): een tas om zowel de bezittingen van de ouders (telefoon, sleutels, portemonnee, enz.) als die van het kind (kleding, enz.) in te vervoeren. › Handvatten voor transport: lengte geschikt voor comfortabel dragen over de schouder., › Geïntegreerde geïsoleerde maaltijdruimte aan de zijkant: houdt de maaltijd van de baby warm en koud, › Opberg- en beschermhoes voor fopspenen: kartonnen vorm met clipsluiting., Karabijnhaak om hem tijdens het reizen aan de tas te hangen.
* Kleur(en): Groen
* Meegeleverde accessoires: Bescherm- en transportkoffer voor fopspenen, aankleedkussen, afneembaar, kinderwagenbevestigingen.

Productspecificaties

  • Merk: Beaba
  • EAN: 3384349402600

Beoordelingen

Gesponsorde producten