Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

CHI Keratin K-TRIX 5 Thermal Smoothing Treatment - 115ml

19% sale
Chi CHI Keratin K-TRIX 5 Thermal Smoothing Treatment - 115ml
Productomschrijving
CHI Keratin K-TRIX 5 Thermal Smoothing Treatment - 115ml Productomschrijving: Ontketen de kracht van glad, zijdezacht haar met CHI Keratin K-TRIX 5 Thermal Smoothing Treatment, nu beschikbaar in een handige fles van 115 ml. Deze geavanceerde thermische gladmakende behandeling is doordrenkt met keratine en andere verzorgende ingrediënten om het haar te versterken, te hydrateren en pluis te verminderen voor een langdurige, prachtige glans. Kenm...

CHI Keratin K-TRIX 5 Thermal Smoothing Treatment - 115ml

Productomschrijving:

Ontketen de kracht van glad, zijdezacht haar met CHI Keratin K-TRIX 5 Thermal Smoothing Treatment, nu beschikbaar in een handige fles van 115 ml. Deze geavanceerde thermische gladmakende behandeling is doordrenkt met keratine en andere verzorgende ingrediënten om het haar te versterken, te hydrateren en pluis te verminderen voor een langdurige, prachtige glans.

Kenmerken:

  1. Keratine Versterking: CHI Keratin K-TRIX 5 is geformuleerd met keratine, een essentieel eiwit dat het haar versterkt, herstelt en een gezonde structuur bevordert.

  2. Thermische Gladmaking: Deze behandeling is speciaal ontworpen om te worden geactiveerd door warmte, waardoor het haar glad en pluisvrij wordt tijdens het stylen met hittegereedschappen.

  3. Hydraterende Eigenschappen: De formule hydrateert intensief, waardoor het haar zacht en beheersbaar wordt.

  4. Bescherming tegen Hitte: Naast het gladmaken, biedt deze behandeling bescherming tegen hitte, waardoor het haar wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van stylingtools.

  5. Handige Fles van 115 ml: Het compacte formaat van de fles maakt het gemakkelijk om de behandeling mee te nemen en ideaal voor onderweg.

Voordelen:

  1. Langdurige Gladheid: CHI Keratin K-TRIX 5 biedt langdurige gladheid, zelfs bij blootstelling aan hitte.

  2. Diepe Haarversterking: De keratineformule versterkt het haar diepgaand, waardoor het bestand is tegen dagelijkse stressfactoren.

  3. Hydratatie en Glans: Naast gladmaken, hydrateert deze behandeling het haar intensief, waardoor het een gezonde glans krijgt.

  4. Handig voor Onderweg: Met het handige formaat van 115 ml is deze behandeling perfect voor gebruik onderweg en op reis.

Conclusie:

CHI Keratin K-TRIX 5 Thermal Smoothing Treatment in de fles van 115 ml biedt een geavanceerde oplossing voor zijdezacht haar met langdurige gladheid. De combinatie van keratine, hydratatie en warmteactivatie maakt het ideaal voor een professionele stylingervaring. Ontdek de voordelen van deze thermische gladmakende behandeling voor een moeiteloze, prachtige look.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking