Alberto

Katoen Superstretch Chino Rob Lichtgrijs

119,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Katoen Superstretch Chino Rob Lichtgrijs

De moderne man begrijpt het belang van een broek die niet alleen comfort en stijl biedt, maar ook een tijdloze elegantie. De Katoen Superstretch Chino Rob Lichtgrijs, vervaardigd door het gerenommeerde merk Alberto, is het summum van deze kwaliteiten. Deze broek, gemaakt van een premium katoenmix met een vleugje stretch, garandeert een uitzonderlijke pasvorm en biedt de drager voldoende bewegingsvrijheid, terwijl de lichtgrijze kleur een zachte maar verfijnde touch aan de garderobe toevoegt.

Alberto staat bekend om zijn innoverende benadering tot menswear, en deze broek is daar geen uitzondering op. Het merk combineert jarenlange ervaring met een passie voor vakmanschap en detail, resulterend in kleding die zowel kwalitatief hoogstaand als modieus is. De overtuiging dat een broek de fundering is van elke stijlvolle outfit is goed te herkennen in dit kledingstuk.

Deze Chino blinkt uit in veelzijdigheid en comfort, iets wat essentieel is voor mannen die waarde hechten aan een praktische doch elegante garderobe. De lichtgrijze tint laat zich moeiteloos combineren met diverse kledingstukken, wat het ideaal maakt voor zowel formele gelegenheden als casual bijeenkomsten. De superstretch stof verhoogt bovendien het draagcomfort en past zich naadloos aan bij iedere beweging.

De Katoen Superstretch Chino Rob Lichtgrijs beïnvloedt de persoonlijke uitstraling door zijn ingetogen allure en zorgvuldig afgestemde kleurschakeringen die zelfvertrouwen uitstralen. Het gevoel van verfijndheid en prestige wordt moeiteloos door het kledingstuk overgebracht, gewoon door het aan te trekken. De naadloze afwerking en zorgvuldig uitgekozen lichtgrijze kleur benadrukken een smaakvolle keuze.

Het ontwerp is subtiel en gericht op de man die de voorkeur geeft aan een klassiek silhouet met moderne accenten. Deze broek straalt klasse uit, dankzij de strak vormgegeven zakken, de onberispelijke sluiting en de perfecte pasvorm die de Alberto Chino zo eigen is. De lichtgrijze kleur draagt bij aan een serene uitstraling die stijlbewust maar nooit overdadig is.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Alberto
Artikel ID 62871582-Lichtgrijs
Subgroep Chino's
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Stretch Ja
Sluiting Rits + Knoop
Kleur Grijs
Item Returns This item can be returned