Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Hoor alleen uw muziek

Redmi Buds 5
Dynamische driver van 12,4 mm met titanium diafragma
Redmi Buds 5
AI-ruisonderdrukking voor oproepen
Redmi Buds 5
Handige connectiviteit met twee apparaten*
Redmi Buds 5
Tot 46 dB actieve ruisonderdrukking met drie transparantiemodi*
Redmi Buds 5
Maximaal 40 uur batterijduur met oplaadcase*
Redmi Buds 5
Buitengewoon geavanceerde ruisonderdrukking
Tot 46 dB actieve ruisonderdrukking
Creëer een eigen wereld met prachtig geluid
Met een ruisonderdrukkingsdiepte tot 46 dB* vermindert de Redmi Buds 5 laagfrequente ruis, zoals in een vliegtuigcabine of in de metro, op effectieve wijze. Doe ze in en geniet van uw eigen geluid.
Redmi Buds 5
Drie ruisonderdrukkingsmodi
Oplossingen op maat
voor verschillende scenario's
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Diepe ruisonderdrukking
Metro en luchthaven
Redmi Buds 5
Gebalanceerde ruisonderdrukking
Straat en sportschool
Redmi Buds 5
Lichte ruisonderdrukking
Bibliotheek en kantoor
Drie transparantiemodi
Hoor de wereld om u heen
Blijf op de hoogte van wat er om u heen gebeurt terwijl u geniet van uw muziek met 3 transparantiemodi.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Normale modus
Redmi Buds 5
Spraakmodus verbeteren
Redmi Buds 5
Omgevingsgeluidmodus verbeteren
2 microfoons met ruisonderdrukking op basis van AI voor gesprekken*
Geen zorgen over windruis, blijf gewoon hardlopen
De Redmi Buds 5 gebruikt het zelfontwikkelde tweekanaals AI-algoritme, waardoor de oordopjes bestand zijn tegen windruis die ontstaat bij een windsnelheid van 6 m/s*. De combinatie van twee microfoons zorgt ervoor dat stemgeluid met precisie wordt geïsoleerd en externe ruis effectief wordt gefilterd, zodat het voelt alsof u tegenover de ander zit.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Ultiem hifi-geluid
Hoor alles
Ultragrote driver met titanium diafragma
Het voelt alsof u er persoonlijk bij bent
De grote dynamische driver van 12,4 mm zorgt voor een groter trillingsgebied en intensere beats, terwijl het stijve en harde titanium diafragma zorgt voor zuiverdere hoge tonen. U hoort alles, van de snaargeluiden tot de ademhaling van de artiest. Professionele akoestiek brengt de muziek tot leven.
Redmi Buds 5
Onafhankelijke geluidskamer
Voor een vol geluid
De onafhankelijke geluidskamer van de Redmi Buds 5 zorgt voor een uitstekende dynamische frequentierespons en consistente geluidsweergave. Zo ontstaat een meer realistische en meeslepende ervaring met verschillende lagen van hoog-, middelhoog- en laagfrequente geluiden.
Onafhankelijke
geluidskamer
Redmi Buds 5
1,6 m
Spoel met fijne wikkeling
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
N52
Krachtige neodymiummagneet
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
12,4 mm
dynamische driver met polymeer titanium diafragma
Audiobalans
Pas de 4 EQ-instellingen eenvoudig aan om het gewenste geluid te bereiken.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Standaard
Redmi Buds 5
Spraak verbeteren
Redmi Buds 5
Hoge tonen verbeteren
Redmi Buds 5
Bas verbeteren
Redmi Buds 5
Geweldig draagcomfort
Comfortabel in elk aspect
Klassiek ontwerp voor een aansluitende pasvorm
Klassiek ontwerp met een nieuwe touch. De Redmi Buds 5 is geoptimaliseerd met behulp van gegevensmodellering op basis van duizenden modellen van gehoorgangen en biedt een stabiele, comfortabele pasvorm. Door de gewichtsverdeling van 65:35 van het ontwerp, bevindt het zwaardere deel van de Redmi Buds 5 zich in het oor. Dit garandeert een betere pasvorm.
Redmi Buds 5
Zacht pulserende lampjes
Verfijnde case
De oplaadcase van de Redmi Buds 5 heeft een fraai en compact ontwerp dat lijkt op een wolk. De pulserende lampjes op de case bestaan uit vijf kleine kralen die een zacht en natuurlijk licht uitstralen. De glanzende decoratieve strips met een nanocoating dragen bij aan de elegantie van de Redmi Buds 5.
  • Redmi Buds 5
    Zwart
  • Redmi Buds 5
    Wit
  • Redmi Buds 5
    Sky Blue
Tot wel 10 uur luisterplezier
Geniet non-stop van muziek
Tot wel 10 uur luisterplezier zonder op te laden Bij gebruik in combinatie met de oplaadcase gaat de batterij tot wel 40 uur* mee voor langdurig luisterplezier. Na 5 minuten snelladen* kunnen de oordopjes tot 2 uur muziek afspelen.
ANC uit
Zonder oplaadcase:
tot 10 uur
Met oplaadcase:
tot 40 uur
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Google Fast Pair
Open de oplaadcase en maak verbinding met één tik.
Met één tik koppelt u de Redmi Buds 5 snel en moeiteloos via Bluetooth met uw Android*-apparaten. U kunt zelfs controleren waar u ze voor het laatst hebt neergelegd.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Xiaomi Earbuds*
Pas uw oordopjes eenvoudig aan
Download de Xiaomi Earbuds-app om de instellingen voor de ruisonderdrukking en aanraakbediening aan te passen voor uw draadloze Redmi Buds 5-oordopjes. U hebt de controle: pas de instellingen aan voor optimale audio en installeer online firmware-upgrades.
Nog meer functies om te ontdekken.
Redmi Buds 5Redmi Buds 5
Doordacht tot het kleinste detail
Redmi Buds 5
Slimme connectiviteit voor twee apparaten*
Redmi Buds 5
Bluetooth® 5.3*
Redmi Buds 5
Aanraakbediening*
*De afbeeldingen op deze pagina dienen alleen ter illustratie en vormen mogelijk geen exacte weergave van het product. De productparameters dienen uitsluitend ter referentie. Sommige productparameters kunnen afwijken als gevolg van externe factoren, zoals verschillen in omgeving en smartphone-systemen. Raadpleeg het daadwerkelijke product voor meer informatie.
*De testgegevens voor ruisonderdrukking worden verstrekt door het National Institute of Metrology, China. Het product bereikt een ANC-diepte van 46 dB bij een bepaald frequentiebereik. De werkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. Als u een van de oordopjes aanraakt en vasthoudt, kunt u standaard schakelen tussen de ANC- en de transparantiemodus. ANC- en transparantiemodusinstellingen zijn alleen beschikbaar in de Xiaomi Earbuds-app.
*De test voor de windruisonderdrukking (windsnelheid van ≤ 6 m/s) werd uitgevoerd door het National Institute of Metrology in China. Rapportnr. LSsx2023-09838.
*Testomstandigheden voor de levensduur van de batterij en snelladen: 10 uur testgegevens op basis van de Redmi Note 13 Pro 5G (MIUI 14.0.23), 40 uur testgegevens op basis van de Xiaomi 12X (MIUI 14.0.4), oordopjes versie V3.0.3.7. Het batterijniveau van de oordopjes was 100% en het volume van de oordopjes was ingesteld op 50%, de Bluetooth-coderingsmodus AAC werd gebruikt, en de ANC-functie, de transparantiemodus en de verbinding met twee apparaten waren uitgeschakeld. Testinhoud: Ontlaad de accu van de Redmi Buds 5 volledig tijdens het afspelen van audio totdat een van de oordopjes stopt met afspelen. Zorg ervoor dat de oplaadpoort vrij is van vloeistoffen en vreemde voorwerpen voordat u de batterij oplaadt. Gegevens over het opladen van de oordopjes en de batterijduur zijn afkomstig van interne tests die zijn uitgevoerd door de fabrikant. De werkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van firmware-updates, gebruiksomstandigheden, het oplaadniveau en omgevingsfactoren.
*Voor snelladen in 5 minuten moet het batterijniveau van de oplaadcase 20% of meer bedragen.
*Gebruikers van Android 6.0 en hoger hebben toegang tot de app in Google Play. Gebruikers van iOS 14.0 en hoger hebben toegang tot de app in de iOS App Store.
*Op alle ondersteunde Android-apparaten met Google Play-services 11.7 en hoger met compatibiliteit met eerdere versies tot Marshmallow (Android 6.0).
*Google Fast Pair wordt gedurende 5 minuten gedeactiveerd als deze functie 3 keer achter elkaar wordt geannuleerd. Als deze functie is gedeactiveerd, wacht dan vijf minuten voordat u opnieuw probeert te koppelen via Google Fast Pair.
*Connectiviteit met twee apparaten is standaard uitgeschakeld. De ervaring kan variëren, afhankelijk van het apparaat. Download de Xiaomi Earbuds-app om deze in te schakelen. Toepassingen van derden moeten synchroon pauzeren of hervatten ondersteunen bij het beantwoorden of beëindigen van telefoonoproepen. De naam van de functie kan afwijken van de daadwerkelijke instellingen. Om te genieten van de verbinding met twee apparaten, schakelt u de functie in via de Xiaomi Earbuds-app op één apparaat en verbindt u het tweede apparaat via Bluetooth.
*IP54 stof- en waterbestendigheidstest. Het product is geslaagd voor de test conform de IED60529-2013 Enclosure Protection Rating (IP Code) die is uitgevoerd door Dongguan Nore Testing Center Co., Ltd. De rapportnummers van de IP54-test zijn NTC2309222SV00 en NTC2309224SV00. Testresultaten toonden aan dat het product voldoet aan de norm IED60529-2013. De IP54-classificatie is van toepassing op de oordopjes zelf, niet op de oplaadcase voor de oordopjes. Gebruik uw oordopjes niet in de buurt van warm water. U kunt uw oordopjes niet gebruiken tijdens het baden of douchen. Probeer het gebruik van uw oordopjes tijdens zware inspanning te vermijden. Zweet tijdens het sporten kan schade aan het apparaat veroorzaken. Dit product is spat-, water- en stofbestendig op het moment van aankoop, maar deze eigenschappen zijn niet blijvend en kunnen in de loop van de tijd afnemen als gevolg van dagelijkse slijtage. Uw garantie dekt geen schade aan uw apparaat door onderdompeling in vloeistof.
*Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth®-logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Xiaomi Inc. vindt onder licentie plaats. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn die van hun respectievelijke eigenaars.
*Aanraakinstellingen en in-eardetectie zijn alleen beschikbaar in de Xiaomi Earbuds-app.