Gioteck Thumb Grips Mega Pack

-40%
Platform: Xbox OneType: AccessoiresGenre: Controller GripsUitgever: Gioteck

Gioteck Thumb Grips Mega Pack

Platform: Xbox One
Nieuw
  5,- 
3,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Xbox OneType: AccessoiresGenre: Controller GripsUitgever: Gioteck

Omschrijving

Beschermt de joysticks op de controllers - De thumb grips zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle silicone om de grip, de prestaties en het comfort te verbeteren. Daarnaast beschermen ze de analoge sticks ook tegen slijtage, krassen, vlekken en andere schade.

Beschermen de joysticks van de controllers - De thumb grips zijn vervaardigd uit hoogwaardige silicone om de grip, de prestaties en het comfort te verbeteren. Daarnaast beschermen ze ook de analoge sticks tegen slijtage, krassen, vlekken en andere schade.

Verbetert de game-beleving - Het Action Boost-systeem garandeert maximale precisie en nauwkeurigheid. Door de antislipfunctie hoef je je geen zorgen meer te maken dat je vinger van de joystick glijdt. De controller wordt preciezer en gevoeliger. Kortom, alles wat je nodig hebt om nog beter te scoren!
Inbegrepen: In dit pack vind je 4 paar grips van verschillende modellen: Storm Eye, Adventure, Warfare, Football.

Gemakkelijk te installeren - Voor de installatie heb je geen materiaal, noch speciale vaardigheden nodig. Je hoeft alleen de randen aan de binnen- en buitenkant om te draaien en daarna naar beneden te kantelen om ze om de analoge sticks heen te spannen. Het neemt slechts enkele seconden in beslag. Na de installatie bevinden ze zich dus op de joystick en geen nood: ze zullen er niet af vallen.
Toon meer Toon minder