Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Oral-B Opzetborstels - Cross Action 9 stuks (3+3+3)

28% sale
Oral B Oral-B Opzetborstels - Cross Action 9 stuks (3+3+3)
Productomschrijving
Oral-B Opzetborstels - Cross Action, 9 Stuks (3+3+3) - Voor een Revolutionaire Reiniging in een voordeelverpakking Ontdek de kracht van professionele tandreiniging in het comfort van uw eigen badkamer met de Oral-B Cross Action Opzetborstels, nu beschikbaar in een voordelige verpakking van 9 stuks (3 sets van 3). Deze hoogwaardige opzetborstels zijn speciaal ontworpen om elke hoek van uw mond te bereiken en te zorgen voor een ongeëvenaarde scho...

Oral-B Opzetborstels - Cross Action, 9 Stuks (3+3+3) - Voor een Revolutionaire Reiniging in een voordeelverpakking

Ontdek de kracht van professionele tandreiniging in het comfort van uw eigen badkamer met de Oral-B Cross Action Opzetborstels, nu beschikbaar in een voordelige verpakking van 9 stuks (3 sets van 3). Deze hoogwaardige opzetborstels zijn speciaal ontworpen om elke hoek van uw mond te bereiken en te zorgen voor een ongeëvenaarde schoonmaakervaring.

Product kenmerken oral b cross action voordeelverpakking:


- Unieke Cross Action-technologie: De Oral-B Cross Action opzetborstels zijn voorzien van nauwkurig schuingeplaatste borstelharen die diep tussen de tanden reinigen om plak te verwijderen. Deze unieke positionering zorgt ervoor dat elke tand afzonderlijk wordt gereinigd, waardoor uw mondhygiëne naar een hoger niveau wordt getild.
- Compatibiliteit: Deze opzetborstels zijn compatibel met de meeste oplaadbare elektrische tandenborstels van Oral-B, waaronder de Oral-B Pro, SmartSeries, GENIUS, en meer. Let op: de Oral-B iO-serie is uitgesloten.
- Indicator borstelharen: Weten wanneer u uw opzetborstel moet vervangen is eenvoudig dankzij de indicator borstelharen die vervagen wanneer de borstel aan vervanging toe is. Voor optimale resultaten raden tandartsen aan om uw opzetborstel elke 3 maanden te vervangen.
- Geavanceerde reiniging: De dynamische beweging van de borstel helpt effectief tandplak te verwijderen en zorgt voor een grondigere reiniging dan een gewone handtandenborstel.
- Zachte en effectieve reiniging: Het ontwerp is zacht voor tanden en tandvlees, maar hard tegen tandplak.

Waarom kiezen voor Oral-B Cross Action Opzetborstels?


Met de Oral-B Cross Action opzetborstels kiest u voor een diepe reiniging die helpt bij het behouden van een gezonde mondhygiëne. De borstelharen bereiken moeilijk bereikbare plaatsen en zorgen voor een effectieve verwijdering van tandplak. Bovendien biedt deze verpakking van 9 stuks een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor u op lange termijn bespaart op uw mondverzorgingsproducten.

Bestel nu en ervaar het verschil!


Upgrade uw mondverzorgingsroutine vandaag nog met de Oral-B Cross Action Opzetborstels. Bestel nu en geniet van een gezondere, frissere glimlach met de nr. 1 aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd. Met de Oral-B Cross Action Opzetborstels bent u verzekerd van een diepe, grondige reiniging bij elke poetsbeurt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking