Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Revlon Colorsilk Haarverf 54 - Licht Goudbruin

10% sale
Revlon Revlon Colorsilk Haarverf 54 - Licht Goudbruin
Productomschrijving
Revlon Colorsilk Haarverf 54 - Licht Goudbruin Revlon Colorsilk Haarverf 54 - Licht Goudbruin biedt een stralende en natuurlijke kleur voor je haar. Deze warme, licht goudbruine tint voegt helderheid en levendigheid toe aan je look, waardoor je een tijdloze uitstraling krijgt. Kenmerken: Licht Goudbruin: Een heldere en stralende tint die natuurlijke schoonheid benadrukt en geschikt is voor verschillende huidtinten. Langdurige Kleur: Onze ge...

Revlon Colorsilk Haarverf 54 - Licht Goudbruin

Revlon Colorsilk Haarverf 54 - Licht Goudbruin biedt een stralende en natuurlijke kleur voor je haar. Deze warme, licht goudbruine tint voegt helderheid en levendigheid toe aan je look, waardoor je een tijdloze uitstraling krijgt.

Kenmerken:

  • Licht Goudbruin: Een heldere en stralende tint die natuurlijke schoonheid benadrukt en geschikt is voor verschillende huidtinten.
  • Langdurige Kleur: Onze geavanceerde formule zorgt voor langdurige kleurresultaten, waardoor je haar wekenlang stralend blijft.
  • Volledige Dekking: De formule biedt volledige dekking, zelfs voor grijze haren, voor een gelijkmatige kleur van de wortels tot de punten.
  • Verzorgende Ingrediënten: Verrijkt met voedende ingrediënten die je haar hydrateren en verzorgen tijdens het kleurproces, voor een zijdezachte en gezond uitziende finish.
  • Makkelijk aan te brengen: Met duidelijke instructies is het kleurproces eenvoudig en probleemloos, zelfs voor beginners.
  • Betaalbaar en Kwaliteit: Professionele resultaten zonder het prijskaartje van een salonbezoek, waardoor je geld bespaart zonder in te leveren op kwaliteit.

Kies voor Revlon Colorsilk Haarverf 54 - Licht Goudbruin en omarm een tijdloze, natuurlijke uitstraling die je zelfvertrouwen en schoonheid versterkt.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking