usp1
usp2
usp3

Lacq Stockholmer Teer - 1L

Lacq Stockholmer Teer - 1L
Outlet
31,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Lacq Stockholmer Teer: Traditionele houtbescherming
      Lacq Stockholmer Teer is jouw ideale keuze voor een natuurlijke en effectieve bescherming van hout. Deze traditionele donkerbruine houtteer is speciaal ontwikkeld om teerliefhebbers te voorzien van een authentiek product dat bestand is tegen diverse weersinvloeden. Bovendien is het geschikt om over oude carbolineumlagen heen te gebruiken. Met zijn ademende, impregnerende en beschermende eigenschappen is het een betrouwbare keuze voor diverse houten objecten.

      Je gebruikt Lacq Stockholmer Teer voor het beschermen van zachte houtsoorten, terwijl het tegelijkertijd het natuurlijke aanzien van het hout behoudt. Het is veelgebruikt voor schuren, loodsen, schuttingen, boten en molens, waar het een langdurige bescherming biedt.

      Kenmerkend voor Lacq Stockholmer Teer is de dik vloeibare samenstelling en de traag drogende aard, wat het makkelijk maakt om een goede dekking te bereiken. De karakteristieke geur benadrukt de traditionele aard van het product, terwijl de donkerbruine kleur en matte glans een natuurlijk en tijdloos uiterlijk aan het hout geven.

      Geproduceerd op ambachtelijke wijze, met een verbruik van 5-6 m² per liter afhankelijk van de ondergrond, is deze houtteer verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, Lacq Stockholmer Teer biedt een betrouwbare en traditionele bescherming voor jouw houtprojecten. Bestel nu en geef je houtwerk de bescherming die het verdient!






      Glansgraad

      Mat

      EAN

      8717853120398

      Artikelnummer

      353231

      Volume (product)

      1 l

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.